• Nedavno
Medicinske kape za žene sa dugmićima Duga kosa, 6 komada Podesiva radna kapa, zlatno božićno drvce u crnom

Medicinske kape za žene sa dugmićima Duga kosa, 6 komada Podesiva radna kapa, zlatno božićno drvce u crnom

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Premium materijal - hirurška kapa izrađena od visokokvalitetnog poliestera, koja je lagana, udobna, prozračna, prilagođena kože, ugodna za duže vrijeme. Ponytail Torbica i dizajn gumba - za dugu kosu, kosa Ponytail vam pomaže da podesite kosu. Dizajn gumba - 2 gumba sa strane da biste vidjeli masku na najboljem nivou komfora. Sa gumbom oko uho nađu koju možete izbjeći trake maska ​​da biste uši povrijedili ili natjerale na bore na licu. Možete dobiti najbolje radno stanje s tim. Može se oprati toplom vodom i osušiti da bi miris nestao. Podesivi i prasak - podesivi piling kapice dolaze s elastičnom trakom i vrpcom na stražnjoj strani. Ova radna kapa je idealan proizvod za sve. Pametno rješenje za bol u uhu dizajnirane medicinskim sestrama za medicinske sestre. Ova šešir medicinske sestre idealan je proizvod za sve. To je najekladesnija samoisterska kap za povratak dizajnirana za svakodnevni život. Bez obzira koliko dugo i gusta kosa, ovaj šešir može u potpunosti pokriti. Ratgdn 6 komada Podesivi medicinski kape sa gumbima i vrpcom za ženska dugačka kosa apsorbiraju znoj - lako upijaju znoj tokom radnog vremena i držite čelo svježe. Naše vrpce mogu biti vezane u luk ili druge oblike, čini vas, izgledate profesionalno i brzu. Boja : Kao što su slike prikazani paket uključuje - 6 x radne kape toplo Obavijest : Neki su mirisi normalni tek nakon što se šešir primi. Uz dobar kvalitet ispisa, nakon pranja, neće se smanjivati ​​ili izblijediti. Zatvaranje nacrta. Možete lako podesiti nepropusnost hirurških kape da odgovara vašem obliku glave i stilu kose.

Više detalja

Izbor kupaca

PROVOZOOM SILK ŠALL Šal.

KM 5.08

Svila Standard Catering pravilo koristeći premium kuhinjski radni šešir Pogodno za muškarce i žene, običnu bijelu i plavu boju čine ljude da prepoznaju kuhinjske štabove Izbjegavajte

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.