• Nedavno
Bestsporble 5pcs Kineska novogodišnja prapci za kolače Sretan mjesečev godišnje Koktel za pečenje kolača Toppers za čačkalice za 2021. godinu Ox Party Spring Festival Party

Bestsporble 5pcs Kineska novogodišnja prapci za kolače Sretan mjesečev godišnje Koktel za pečenje kolača Toppers za čačkalice za 2021.

Zahvalnost:
KM 4.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mekani epoksidni materijal, siguran i lagan, izdržljiv za upotrebu.Cinese Novogodišnji ukras. Odličan dodatak za stvaranje novogodišnje atmosfere u pečenju. Mjesečni godišnji ukrasi za zabavu. Pored toga, oni mogu dobro raditi kao i izbirci hrane, ukrašavajući hranu i voće, čini ih zanimljivijim. 2021 Godina odlikovnih dekoracija Ox. Upotreba odabira kolača da biste dočekli novu godinu i napuštajući nezaboravan trenutak. 2021 Novogodišnji kupac bira. Savršeno za cupcake, muffin, ukras za tortu u raznim tematskim stranama. kineski FU karakter. Mekani epoksidni materijal, siguran i lagan, izdržljiv za upotrebu.Cinese Novogodišnji ukras. Odličan dodatak za stvaranje novogodišnje atmosfere u pečenju. Mjesečni godišnji ukrasi za zabavu. Pored toga, oni mogu dobro raditi kao i izbirci hrane, ukrašavajući hranu i voće, čini ih zanimljivijim. 2021 Godina odlikovnih dekoracija Ox. Upotreba odabira kolača da biste dočekli novu godinu i napuštajući nezaboravan trenutak. 2021 Novogodišnji kupac bira. Savršeno za cupcake, muffin, ukras za tortu u raznim tematskim stranama. kineski FU karakter. Značajke : Epoksidna boja : crvena - veličina : 6x4cmpackage, uključujući 5pcs kineska novogodišnja predvodnici za kolače Sretan mjesečev godišnje Koktel za pečenje kolača za zube za partiju za 2021. godinu.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.