• Nedavno
Doitool 1 Set 50 kom PVC Vjenčanje kutije za bombone sa otvorenim prozorom u obliku srca -

Doitool 1 Set 50 kom PVC Vjenčanje kutije za bombone sa otvorenim prozorom u obliku srca -

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Kutije za odlaganje pogodne su za višestrukim prilikama. Bijela boja je vrlo lijepa i elegantna. Morate saviti i sastaviti vlastite okvire (vrlo lako se savijati duž nabora) na zabavne i svečane boje. Širok raspon upotrebe može se držati bomboni, ukrasi i druge male predmete. papirni materijal, umjerena debljina. Kutije za odlaganje pogodne su za višestrukim prilikama. Bijela boja je vrlo lijepa i elegantna. Morate saviti i sastaviti vlastite okvire (vrlo lako se savijati duž nabora) na zabavne i svečane boje. Širok raspon upotrebe može se držati bomboni, ukrasi i druge male predmete. papirni materijal, umjerena debljina. Opis OTis je skup kutija za vjenčane bombone. Napravljen od papirnog materijala, siguran i izdržljiv dovoljno za upotrebu. Širok raspon upotrebe može se držati bomboni, ukrasi i druge male predmete. Ove kutije za vjenčanje sa prozorom koji vam omogućuju i vidjeti svaki detalj na ekranu. Značajke - Boja : bijela.- Materijal : papir.- Veličina : oko 5. 00x5. 00x5. 00cm / 1. 97x1. 97x1. 97in.- papirni materijal, umjerena debljina. - Bijela boja je vrlo lijepa i elegantna. - Širok raspon upotrebe, mogu se držati slatkiši, ukrasi i drugi mali predmeti. - Pogodni su za višestruke prigode, poput vjenčanja, rođendana, poput vjenčanja, rođendana itd. - Morate saviti i sastaviti vlastite okvire (vrlo lako se savijati duž nabora) na zabavne i svečane boje. Paket uključujući 1 x set 50 kom.

Više detalja

Izbor kupaca

St Patricks Irska boca ugodna

KM 2.67

Jedan poklopac za boce Odgovara većini boca za pivo u standardu Debeli, džemper Coozie je dugačak približno 6 1 / 4 " Istrošeni stilovi Jedan poklopac za boce Odgovara većini boca za p

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.