• Nedavno
HLC URN - Lijepa ljubičasta ružičasta kremacija urnu za ljudski pepeo - Za odrasle pogrebne ručno izrade - pristupačna urna za pepeo - 10,5 x 6 , lijepa kremacija urna za pepeo)

HLC URN - Lijepa ljubičasta ružičasta kremacija urnu za ljudski pepeo - Za odrasle pogrebne ručno izrade - pristupačna urna za pepeo

Zahvalnost:
KM 29.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ova prekrasna ljupka šumska ptica ljubičasta ružičasta kremacija urna za ljudski pepeo. Poštujte pamćenje voljene svoje lijepo dizajnirane i izrađene urne kremacije. FLC namjerava donijeti izdržljive, vječno, visokokvalitetne, odlične proizvode za finišu za lijepe kupce i pogrebne domove. Testirali smo izdržljivost i kvalitet konkurencije i osmislili urne da pruži poboljšanu zaštitu odličnih materijala, bolju sigurnost od ogrebotina i izlijevanja i dugotrajnog života. Ova prekrasna urna kremacija ručno je da daje svoje voljene ostatke ostataka vrhunskog kvaliteta koju zaslužuju. Za ljude svih veličina do 200 funti 10,5 "H x 6" w x 6 "težina : 5kg visokokvalitetne ručno izrađene urne s finim detaljima. Za ljude svih veličina do 200 funti također se uklapa i za vaš ljubavni ljubimac. Kremat urn je ručno izrađen za davanje voljenom nečijem ostatku koje zaslužuju. Lijepo i vječno - ručno izrađeno i dizajnirano tako da nude vašu vječnu ljubav i poštovanje, sa prekrasnim finišom, izdržljivim i izgrađenim da bi trajali. Super izrada i metal koji su ušli u pravljenje ove kremacije urnu osigurava pepeo vaše voljene osobe potpuno zaštićeni i cijenjeni. Ove urne za odrasle trebaju se dijeliti među obitelji i prijateljima po želji. Ako iz bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni, samo ga vratite na puni povrat. Ako niste u potpunosti zadovoljni, samo ga vratite na puni povrat novca. Dajte svom voljenom poštovanju koje zaslužuju - kad ste izgubili nekoga, trebate vrhunsku urne za kvalitet da drži njihov pepeo i djeluju kao dodatni počast ljubavlju koju ste podijelili. Ručno izrađen odličnim finišom - 100% potpuno novi i visok kvalitet. Urn za kremaciju - ta kremacija je kao dodirivanje Članovi vaše porodice koji bi također željeli trajni podsjetnik na vašu voljenu osobu. Veličina - 10,5 "H x 6" W X 6 "L. Savršena počast i sjećanje - Ova kremacija urna su kao dodiriv poklon za članove vaše porodice koji bi također željeli trajan podsjetnik na vašu voljenu osobu. Naše urne su zamišljeno i pažljivo dizajnirane i razvijaju se za pružanje sigurnosti i izdržljivosti da zaštite svoj voljeni nečiji pepeo. Drži ostaci odraslih koji su udobno težini do 200 kilograma. Potpuno zadovoljan ili puni povrat - briga nam je za vas, vašu porodicu i vašu kasnu voljenu osobu.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.