• Nedavno
Vccwyqk kremiranje nakit Lotus urn ogrlica za pepeo za žene, šuplje lotos cvjetni oblik kremiranja nakita za pepeo

Vccwyqk kremiranje nakit Lotus urn ogrlica za pepeo za žene, šuplje lotos cvjetni oblik kremiranja nakita za pepeo

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Kvaliteta】 : izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 316 L, ovaj privjesak u urnu je neophodan, bez tamnog, hipoalergena, vodootporan i visoko poliran; Visokokvalitetni nehrđajući čelik ima visoku otpornost na hrđu, koroziju i tarming, što zahtijeva minimalno održavanje. Slobodno nas kontaktirajte s bilo kakvim kvalitetnim pitanjima, sigurno ćemo vam pomoći. Ovaj privjesak za izbjezanje pepela može se nositi ili prikazati u vašem domu u elegantnom okviru za nakit; Uzmi uspomene na svoju najbolju ljubav sa sobom bez obzira kuda ideš. Napunite privjesak oko 90% punim, pazite da ostavite prostora za ugradnju vijaka. Različiti privjesak s različitim otvorenim mjestom. Pin koji pružamo može vam pomoći da ispunite uspomene. 【Servis】 : Ako imate bilo kakvih pitanja ili misli, slobodno nas kontaktirajte, odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata. Ovo može biti samo kaucija kao rupa za zadržavanje sjećanja ili kvadratni vijak negdje na privjesku. Budući da je svaki radnik u kompaniji VCCWYQK ljubav i pun strasti i ljubavi. A zatim se na otvor napijte lijevak. Ako rupa privjeske koristi za prelazak ogrlice, samo da ga otvori rukom, ako se nalazi na vijcu, koristite odvijač koji pružamo, odvijte privjesak. Kao i svi naši dragocjeni nakit za kremiranje nakita i prstenovi imaju crnu gumenu brtvu na navojnom vijku kako bi se osiguralo da su svi oni zaptivajući i vodootporni. Prekrasna zadržava i spomenici. ❤lotus kao znak budizma, blagoslovi svoje najmilije. Mogu se odabrati vrste obloga boja. Je savršena veličina privjeske koja je i lijepa i može primiti neke od pepela. 【Veličina】 : Veličina memorijalnog privjeska je 1,45 * 0,98inch, veličine male teklere je : 0,595 * 0,62inch. Nismo ograničeni na tekstualni graviranje, fotografiju, rukopis, otisak prsta, šapnu i otisak ruku / otisak ruku / otisak.【Značenje】 : Vanjski dio Hollow Lotus dizajna pun je značenja. Mala metalna tegljača iznutra može sadržavati malu količinu pepela. Pa kad ga dobijete, nađite otvor privjesku. VCCWYQK URN ogrlica za pepeo savršen je za pamćenje svoje voljene mačke / psa zauvijek i držite ih blizu vašeg srca u svakom trenutku. ꧂Vccwyqk nakit drži najbolje divne uspomene za vas nakit za kremiranje, poznat i pogrebni nakit, memorijalni nakit ili nakit sjećanja koristi se kao izvanredan način za memoralizaciju voljene osobe. Nema potrebe za brtvljenjem. ♔Šta naš proizvod čini jedinstvenim? Koncept dizajna proizvoda VCCWYQK su iz života.

Više detalja

Izbor kupaca

Platinum zlatni urn urn

KM 1.00

Platinum Gold Inlay urn : ručni mesing Lijep i izdržljiv po dizajnu Veličina : (10,5 "x 6,5") Standardna urna Veličina odraslih Otprilike 200 kubičnih i 5,29 funti...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.