• Nedavno
Novica bambus cvjeta keramičke i drvene ukrasne vaze

Novica bambus cvjeta keramičke i drvene ukrasne vaze

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Autentičan : originalni proizvod sajamski trgovinski trgovinski proizvod u suradnji s nacionalnim geografskim. CERTIFIED : Dolazi sa službenom novca priča o certificiranju kvalitete koju potpisuje umjetnik. Autentičan : originalni proizvod sajamski trgovinski trgovinski proizvod u suradnji s nacionalnim geografskim. CERTIFIED : Dolazi sa službenom novca priča o certificiranju kvalitete koju potpisuje umjetnik. Svijetlo cvijeće narančastog cvijeća na bambusu proguta vazu čudesne umjetnosti. Dizajnirao je Omar Aguilar, keramička vaza u potpunosti je izrađena ručno, od pripreme gline u prahu do posljednjeg voskom. Uz arkutnu marmere i staklene merkere nalaze se umjetnički uzorci, ukrasna vaza u suprotnosti s tirkizno plavom bojom s toplom narančastom i smeđom. Ručno isklesana borovnica kapljica upotpunjava modernu verziju Abuilar-a Nikaragvanske keramičke umjetnosti.

Više detalja

Izbor kupaca

Kolekcija dodataka Pomeroy

KM 62.01

Keramika Zbirka dodataka za polica ili krajnju stolu, lažni okviri za reljefne slike i kvadratna kutija naglašena svijećom u žicama staklenim i poklopcima za životinje za životinje 2x1

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.