• Nedavno
Urne za kremiranje odraslih za pepeo-mjesec noćne stabla urne za ljudske pepeo - potpuno ručno izrađen sa zapreminom 200 cu. u. Sa velvet za zaštitnom torbom.

Urne za kremiranje odraslih za pepeo-mjesec noćne stabla urne za ljudske pepeo - potpuno ručno izrađen sa zapreminom 200 cu. u. Sa

Zahvalnost:
KM 59.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jedinstveni dizajn : Siva Urna ima lijepo ručno oslikanu sliku tematske teme "Mjesec noćnog stabla" sa završetkom "super visokog sjaja". Informacije o njezi proizvoda : Svaka urna zahtijeva "Ne održavanje", tako da morate ništa, jednostavno očistiti pamukom ili suhom krpom mekanim rukama, a sve naše urne imaju visoko sigurnu ambalažu tada zamotavaju više slojeva papira tkiva Uložite u vreću, a zatim ubacite u kartonsku kutiju sa osiguranjem termokoalnog paketa, a sve naše urne dolaze zajedno sa kvalitetnom torbama za prezentaciju izrađena visokokvalitetnim tkaninom baršuna. Prati se teškom i glatkom tkaninom, baršun vrećicom. Zauvijek URN-ovi : URN ima gornji navojni poklopac koji pruža potpunu sigurnost za kremirane ostatke. Vrhunska kvaliteta : Urne su sačinjeni od visokokvalitetnog aluminijskog metala. Prekrasne ručno izrađene urne su posebno za odrasle koji su napravljeni da njeguju uspomene na njihove najmilije. Podaci o upotrebi : Svaka velika urna može se nositi sa kremiranim pepelom odraslih koji sadrži do 200 kubičnih inča (od 200 funti za odrasle), mnoge porodice koriste policijsku vrećicu koja se mogu prvo staviti u urne koja se prvo u urne mogu staviti u urne prve, a zatim u urnu u urne prve, a zatim u urne u toku Urna zatim zatvorite navojni poklopac. "Zauvijek URNS" urne s izvrsnom kvalitetom urnu koja je u potpunosti rukovodeći vješti artizovali na sjeveru Indije, ovo je napravljen aluminijskim metalom koji je lijepo završeno "mjesečevim noćnim stablom", a završi savršeno premazan "super visoki sjaj Emajlirani premaz "koji čine urnu tako privlačnom za poljubac. Savršeno odmaranje vaših voljenih ostalih ostataka, potpuno zaštićeno za pepeo prema gornjem navojnom poklopcu, ovu urnu možete zadržati na stol i stol ili bilo koje pogodno mjesto za prikaz.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.