• Nedavno
Abooxiu Ogrlice za staklene urne za pepeo Memorijski kremiranje nakit za pepeo

Abooxiu Ogrlice za staklene urne za pepeo Memorijski kremiranje nakit za pepeo

Zahvalnost:
KM 15.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Raštrced ili pohranjena / blaga. tarnish ili pretvorite žutu. ● Delikatni pepeo zadrška - Ogrlica za privjesak pepeo urnu dizajnirana je za nošenje memorije voljene osobe, što mu daje posebno značenje.Agooxiu URN ogrlica za pepeo dizajnirana je tako da drže sjećanje na voljenu osobu. ● Idealan izbor poklona - pepeo čuva ogrlica može se koristiti kao slatki i smislen dar za porodicu i prijatelje o majčinom danu, rođendan, dan zaljubljenih, Božić, Dan zahvalnosti, itd. Zbog brizi za svoj nakit : * Da biste održali integritet pečata, ne stavljajte privjesak u vodu. Ne nosite svoju urnu dok se ne bude pravilno zapečaćen.【Staklo "prozor" idealan - u blizini vašeg srca】 - Naše ogrlice za urnu za pepeo dizajnirani su tako da drže sjećanje voljene osobe; Iako se ne uklapa u mnogo toga, on služi svojoj svrsi - blizim vašem srcu. * Držite ljubav napominje da to vrijedi ostati od srca. 【Staklo "prozor" Ideal Ogrlice za urne za pepeo dizajnirani su tako da drže sjećanje voljene osobe; Iako se ne uklapa u mnogo toga, on služi svojoj svrsi - blizim vašem srcu. Ist ne odgovara puno pepela, on služi svoju svrhu - u blizini vašeg srca. * Zadržite malu poruku želje koju želite moli. Može držati malu količinu sušenog cvijeća, prljavštine, posebnih poruka, kose, parfema, kremana naša privjesak teži od prosječnog privjeska; Molim vas, stavite kap ljepila na njemu nakon što ga napunite, za svaki slučaj.

Više detalja

Izbor kupaca

Kolekcija dodataka Pomeroy

KM 62.01

Keramika Zbirka dodataka za polica ili krajnju stolu, lažni okviri za reljefne slike i kvadratna kutija naglašena svijećom u žicama staklenim i poklopcima za životinje za životinje 2x1

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.