• Nedavno
PLPlaaoo 5pcs Handheld sklopivi ventilator, ventilator za ruke, ventilator duge sa šarmantnim stilom, sklopivi ventilator za ruke za uređenje zanata zanatske faze performanse ples rainbow ventilator

PLPlaaoo 5pcs Handheld sklopivi ventilator, ventilator za ruke, ventilator duge sa šarmantnim stilom, sklopivi ventilator za ruke

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Fino izrada : Sa visokokvalitetnim postupkom za zaštitu okoliša i visokokvalitetnom tkaninu, nije lako izblijediti, možete ga sigurno koristiti, izdržljive i elegantne, ne rupi se tako lako kao navijač. Sa sigurnim i bezopasnim bambusovim okvirom i ručkom ventilatora. Može se koristiti duže vrijeme. Prijenosni ručni ventilator : svaki sklopivi ventilator je 9,1x1,2 inča kada se preklopi i 237g / 8.4oz. Lagana i mala veličina, tako jednostavna za nošenje u torbi. Pogodno za upotrebu bilo kada i bilo gdje. Šarmantne boje : ventilator u boji duge razlikuje se od tradicionalnog jednobojnog retro ventilatora. Svijetle i živahne boje su vrlo privlačne očima. Sa glatkom površinom, ventilator duge može stvoriti toplu atmosferu. Alat za rashladni program : Velika površina sklopivog ventilatora, koja je odlična za čuvanje hladnog, vruće bljeskalice u vrućim ljetnim danima, vrlo praktično sredstvo za svakodnevnu upotrebu, može se koristiti u vašoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, kancelariji, kancelariji, kancelariji i sopstvenoj sobi. Široke primjene : Ventilator za presavijajući ručni ventilator može se primijeniti za pozornice, pozorišne nastupe, plesnu rutinu, vjenčanje, crkvu, zabavu, ukras, cosplay, karneval, godišnjicu i tako dalje. -Made visokokvalitetne plastične i svilene krpe, izdržljivo i čvrste za upotrebu. Dan koji se široko koristi kao plesni rekvizicija, nacrt naklonosti, poklon za vjenčanje, zabava itd. Specifikacija : fanmaterijal : plastika, svilena krpa, vertikalna duga (neobavezno) Primjena : Početna Dekoracija, scenska performansa PROFESIET : cca. 237g / 8.4 OZ-a Veličina : cca. 23x3cm / 9.1x1.2. Popis paketa : 5 x Napomena ventilatora : 1. Pogledajte grešku 0-1 inča zbog ručnog merenja. Hvala na razumijevanju.2.Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Fan
Material:
Plastic, Silk Cloth
Pattern:
Horizontal Rainbow, Vertical Rainbow (Optional)
Application:
Home Decoration, Stage Performance Props
Weight:
Approx. 237g / 8.4oz
Folding Size:
Approx. 23x3cm / 9.1x1.2in 
Package List:
5 x Fan
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.