• Nedavno
Todozo ručna držana šest preklopnih ventilatora slatka prijenosna pp sklopiva ventilatorski crtani ventilator hladan ventilator 18. rođendan ukrasi i

Todozo ručna držana šest preklopnih ventilatora slatka prijenosna pp sklopiva ventilatorski crtani ventilator hladan ventilator 18.

Zahvalnost:
KM 1.68

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jedinstveni dizajn : Prekrasni uzorci se prikazuju na sklopivim ventilatorima; Delikatni i elegantni ventilatori pogodni su za sve žene i djevojke. Višenamjen funkcije : osjetljivi ventilatori su odlični za ukrašavanje vjenčanja, plesa, zidova za uljepšavanje i još mnogo toga; Takođe su divni i posebni pokloni za sebe, prijatelje, rođake. Pravilna veličina za jednostavno nošenje u torbi, što je prikladno za vašu aplikaciju na bilo kojem mjestu i vremenu. A navijači su izdubljeni okviri sa kompaktnom kombinacijom koji omogućavaju jači vjetar. Izvrsno za vjenčanja ili ukrase. Paket je uključen : 1 x Ručni ventilator.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.