• Nedavno
NFL fudbalski metalni parkiralište 8.5 x 11 - odlično za mansku pećinu, spavaću sobu, ured, kućni dekor

NFL fudbalski metalni parkiralište 8.5 x 11 - odlično za mansku pećinu, spavaću sobu, ured, kućni dekor

Zahvalnost:
KM 14.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Metalni parking Mjeri su 8,5 inča za 11 inča. Sadrži trobojni proces tiska u grafici u boji, stvara dinamičku i podebljanu izjavu. Napravljen od visokokvalitetnog reljefnog aluminija. Sadrži unaprijed izbušene rupe za jednostavan viseći zid. Službeno licenciran; Napravljeno u sad. 8,5-inčni metalni znak za parkiranje od 11 inča od strane RICO Industries je krajnji izlog vašeg tima ponosa i kao ukras u kući ili ured, a kada je u pitanju označavanje koje je parkirno mjesto vaše. Mjeri 8,5 inča za 11-inča i ukrašena je živopisnom grafikom u obliku tima za koje se svi sigurno primijeti. Napravljen od reljefnog aluminija Ovaj znak sadrži unaprijed izbušenu rupu za jednostavan viseći zid. Mjeri 8,5 inča - po-11 inča. Reljefni metal. Procesna grafika sa 4 boje. Napravljeno u sad. Metalni parking Mjeri su 8,5 inča za 11 inča. Sadrži trobojni proces tiska u grafici u boji, stvara dinamičku i podebljanu izjavu. Napravljen od visokokvalitetnog reljefnog aluminija. Sadrži unaprijed izbušene rupe za jednostavan viseći zid. Službeno licenciran; Napravljeno u sad. 8,5-inčni metalni znak za parkiranje od 11 inča od strane RICO Industries je krajnji izlog vašeg tima ponosa i kao ukras u kući ili ured, a kada je u pitanju označavanje koje je parkirno mjesto vaše. Mjeri 8,5 inča za 11-inča i ukrašena je živopisnom grafikom u obliku tima za koje se svi sigurno primijeti. Napravljen od reljefnog aluminija Ovaj znak sadrži unaprijed izbušenu rupu za jednostavan viseći zid. Mjeri 8,5 inča - po-11 inča. Reljefni metal. Procesna grafika sa 4 boje. Napravljeno u sad. Metalni parking Décor je krajnji izlog vašeg tima ponosa i kao ukras u kući ili uredu, a kada je u pitanju označavanje koje je parkirno mjesto vaše. Mjeri 8,5 inča za 11-inča i ukrašena je živopisnom grafikom u obliku tima za koje se svi sigurno primijeti. Napravljen od reljefnog aluminija Ovaj znak sadrži unaprijed izbušenu rupu za jednostavan viseći zid. Ove ulične znakove su divni pokloni za entuzijastični i odani sportski ventilator i apsolutno će obožavati da visi ovo na zidu. ✔ Odličan poklon za ljubitelje sporta. ✔ Idealno za rođendan, godišnjicu i božićne i odmor. ✔ Savršeno za poklone za očeve i majke. ✔ Nabavite jedan za sebe, prijatelja ili člana porodice.

Više detalja

Izbor kupaca

Pobjednički znak NHL konoba

KM 37.52

100% ostalih vlakana Uvezeno Zvanično licencirani : Pobjednički niz sportovi NHL baneri službeno licenciraju NHL BOSTON BRUINS : Bruins Banner s ponosom slavite hokeju Boston Bruins u va�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.