• Nedavno
VANREAL umjetne trepavice prirodni izgled, d kovrdžave lažne trepavice 13mm, Wispy trepavice koje se koriste za šminkanje 5 parova.

VANREAL umjetne trepavice prirodni izgled, d kovrdžave lažne trepavice 13mm, Wispy trepavice koje se koriste za šminkanje 5 parova.

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Visokokvalitetne prirodne trepavice : naše umjetne trepavice su napravljene od ultra tankih sintetičkih vlakana debljine 0,05 mm, tako mekanih i glatkih da nose baš kao i vaše prirodne trepavice. Jednostavan za upotrebu i za višekratnu upotrebu : naše umjetne trepavice su dužine 34 mm i mogu se podrezati na odgovarajuću dužinu i zakrivljenost prema obliku vaših očiju, što ih čini lakim za nošenje čak i za početnike i za višekratnu upotrebu uz odgovarajuću njegu. Učinite svoje oči lijepim : VANREAL umjetne trepavice su 100% ručno izrađene sa fleksibilnim i mekanim pamučnim trakama. Može učiniti konturu očiju jasnijom i lako stvoriti lijepe velike oči. Pogodno za većinu primjena : VANREAL trepavice su sigurno savršen izbor za zabave, ali ih možete koristiti i za sastanke, vjenčanja i noćne klubove. Naravno, naše trepavice su takođe savršen poklon za vašu omiljenu osobu!. Najbolja garancija : ako naiđete na bilo kakve probleme nakon kupovine, kontaktirajte nas putem e-pošte na vrijeme, definitivno ćemo vam dati zadovoljavajući odgovor.

Više detalja

Izbor kupaca

3D UMJETNE TREPAVICE: D-VINE

KM 2.67

Za višekratnu upotrebu Jednostavan za primjenu Svjetlo I Meka Pogodno Za Kontaktna Sočiva Bez Okrutnosti Cala® 3 D Faux Mink Lashes, DVine kreiran da doda lagan, lepršav i wispy efekat s

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.