• Nedavno
Vavalash W-shaped Eyelash produžetak trepavica 5D Premade Fans 0.07 D Curl Volume Lash Extensions Easy Fanning Lashes mat crni volumen Premade Cluster W Lashes(W Shaped-5D-0.07-d-8-15mm)

Vavalash W-shaped Eyelash produžetak trepavica 5D Premade Fans 0.07 D Curl Volume Lash Extensions Easy Fanning Lashes mat crni volumen

Zahvalnost:
KM 7.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Šta su ekstenzije za trepavice?Osnova za 5 ekstenzija trepavica je vezana together.It veoma je jednostavan za stvaranje ventilatora prilikom hvatanja sa pincetom.Možete brzo steći ventilatore bez ikakvih vještina. Uštedite vrijeme i isplativo : ove trepavice u obliku slova W lako se uklanjaju sa trake i lijepe za trepavice.W trepavice se mogu koristiti direktno, čak i kao početni umjetnik trepavica.Pomozite umjetnicima trepavica da uštede vrijeme, a u poređenju sa unaprijed pripremljenim ventilatorima, poslužavnik w trepavica može se koristiti za više kupaca, W trepavice su isplativije. Jedinstven izgled : poseban W oblik čini produžetak gracioznijim i lepršavijim.W 5 D Lash ventilatori su napravljeni od visokokvalitetnog crnog PBT svilenog materijala,bez okrutnosti, veoma meki i lagani. Bolje zadržavanje : u poređenju sa pojedinačnim trepavicama, ovi unaprijed napravljeni ventilatori u obliku W imaju dugu stabljiku koja može povećati područje kontakta sa prirodnim trepavicama. Stoga oni obezbjeđuju jaču vezu i zadržavanje trepavica. Vavalashova garancija : uvijek vam pružamo kvalitetne i jednostavnije proizvode i dobro iskustvo kupovine.Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima za proširenje trepavica, slobodno nas kontaktirajte, potrudit ćemo se da vam pružimo zadovoljavajuće rješenje.

Više detalja

Izbor kupaca

Magnetic Diva Lash Bundle

KM 0.67

Za upotrebu sa magnetnim eyelineromnova i poboljšana Jednostruka trepavica, Mink magnetne trepavice sa 5 magneta po trepavici Originalne magnetne trepavice se teško nanose, ali magnetne tr

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.