• Nedavno
DIY komplet za produžavanje trepavica pojedinačni komplet trepavica sa ljepilom i pincetom,0. 10mm9-14mm komplet miješanih klaster trepavica za ekstenziju trepavica kod kuće(20d)

DIY komplet za produžavanje trepavica pojedinačni komplet trepavica sa ljepilom i pincetom,0. 10mm9-14mm komplet miješanih klaster

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【AUREVE eyelash KIT】aureve eyelash kit savršen je za svaku ženu koja želi izgledati dobro u bilo kojem trenutku. Lako možete otići na Ekstenzije trepavica u bilo koje vrijeme, a salonske rezultate možete postići i kod kuće. 【DIY komplet za proširenje trepavica】komplet trepavica sadrži pincetu, bočicu ljepila za trepavice i kutiju od 240 pojedinačnih ekstenzija trepavica za DIY ekstenzije trepavica kod kuće, pružajući vam vrhunsko iskustvo ekstenzije trepavica. 【Više opcija】komplet trepavica sadrži šest različitih dužina trepavica od 8-14 mm koje možete izabrati, pogodno za većinu prilika. I štedi vam puno vremena za ekstenzije trepavica!. 【Jednostavna primjena s jednostavnim za korištenje, samo nanesete ljepilo na svoje prirodne trepavice i pincetom postavite svoje omiljene grozdove trepavica na bazu prirodnih trepavica, kada ih želite skinuti, upotrijebite sredstvo za uklanjanje šminke na bazi ulja, a zatim isperite ljepilo. 【Savršena Postprodajna usluga】ako niste 100% zadovoljni našim proizvodima, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da riješimo vaš problem. Zalažemo se da vam pružimo vrhunsku uslugu nakon prodaje. Aureve lash extensions kit uključuje jedan segment trepavica od 8-14 mm, jedan ljepilo za trepavice i jednu pincetu za trepavice kako bi vam pomogli da brzo nanesete ekstenzije trepavica i učinite vas ljepšima. Ispravan način za podizanje trepavice. Pravi način da pokupite trepavice je da ih pincetom nežno držite za koren, a ne na pola puta, tako da dobijete pun, neoštećen deo trepavica.

Više detalja

Izbor kupaca

Srednji Magnetni Pojedinci

KM 1.00

Ardellova kolekcija magnetnih trepavica ima revolucionarnu tehnologiju sa više magneta koja koristi praktično nevidljive magnete, strateški ugrađene od kraja do kraja za potpuni magnetni

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.