• Nedavno
Pola Trepavica 8 Parova Pakovanje+ Manga Trepavice 9 Parova Pakovanje

Pola Trepavica 8 Parova Pakovanje+ Manga Trepavice 9 Parova Pakovanje

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Vaše svakodnevne trepavice : polu trepavice su savršene za stvaranje prirodnog izgleda šminke. Dodajte volumen i dužinu trepavicama, učinit ćete vas privlačnijima. Japanske Manga trepavice : trendi anime trepavice imaju 7 wispy klastera, i dizajn su manga stila, i sa slatkim 3 D kovrčavim oblikom, pogodni za svakodnevno nošenje i za sve prilike. Lakše za primjenu : otporan na budalu. Prirodne trepavice će se prirodno stopiti sa vašim trepavicama, lakše se nanose od ostalih traka za trepavice. Udoban za nošenje : Mavphnee trepavice su napravljene od premium vlakana i 100% pamučne trake, imaju laganu i meku. Nosite cijeli dan i nećete se osjećati umorno. Mavphnee želi da vam kaže : Mi smo bez okrutnosti, tako da ne brinite za naše krznene prijatelje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga o našim trepavicama ili usluzi, slobodno nas kontaktirajte. Vaše svakodnevne trepavice : polu trepavice su savršene za stvaranje prirodnog izgleda šminke. Dodajte volumen i dužinu trepavicama, učinit ćete vas privlačnijima. Ovaj paket uključuje 7 pari half lashes paket i 9 pari manga lashes paket.

Više detalja

Izbor kupaca

Ardell Eco Lashes 451

KM 11.25

Wispy, Ultra lagani volumen : stručno napravljen od ultra laganih, održivih vlakana koja su mekog izgleda i meka na dodir! Ove trepavice daju izgled punoće i prirodan izgled i osjećaju d

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.