• Nedavno
Ardell 6 Paket Bez Čvorova Baklje Pojedinaca Dugo Crna

Ardell 6 Paket Bez Čvorova Baklje Pojedinaca Dugo Crna

Zahvalnost:
KM 8.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dramatični dugotrajni pojedinci : Ardellovi pojedinci bez čvorova u setu od 6 pakovanja; svaki paket sadrži 56 klastera napravljenih s dugim i tankim pramenovima; dizajniran s finim i pažljivo suženim pramenovima; potpuno bez težine i lako na poklopcima; savršeno za stvaranje dodatno dramatičnog, crvenog tepiha i izuzetno uočljivog izgleda trepavica; savršeno se uklapa s vašim prirodnim trepavicama čak i s dodatom dužinom; ne krut izgled i odličan za DIY i prilagođen izgled; dizajniran s bazom bez čvorova za netaknutu i bešavnu liniju trepavica; idealno za početnike i DIY ljubitelje šminke za oči. Dugi, rašireni klasteri uživaju u izgledu da imaju dvostruko više dužine vaših prirodnih trepavica! Ove jedinke bez čvorova Ardell Long Black imaju duge i izvrsno sužene vrhove koji su idealni za isticanje prirodnog oblika vaših očiju bez nadjačavanja njihove ljepote. Izrađen od intenzivnih crnih dlačica za prirodniji, ali pernati učinak na vaš cjelokupni izgled. Odlično za potpuno isticanje vašeg izgleda, ali s manje brige o pretjerivanju. Uvijek možete podesiti broj klastera za dodavanje, što vas drži smirenim. Savršeno za stvaranje jedinstvenog i dramatičnog izgleda bez potrebe za nanošenjem dva kompleta pojedinačnih umjetnih trepavica jedna na drugu. Za fab i glamurozan izgled, što više to bolje!.

Više detalja

Izbor kupaca

Ardell Eco Lashes 451

KM 11.25

Wispy, Ultra lagani volumen : stručno napravljen od ultra laganih, održivih vlakana koja su mekog izgleda i meka na dodir! Ove trepavice daju izgled punoće i prirodan izgled i osjećaju d

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.