• Nedavno
Jivi Srednja sa arganovim uljem | Čini kosu mekši, sjajnu i upravljivu | prirodno sa organskim sastojcima | Napravljeno za sve tipove kose, sigurna boja | 14 fl. oz.

Jivi Srednja sa arganovim uljem | Čini kosu mekši, sjajnu i upravljivu | prirodno sa organskim sastojcima | Napravljeno za sve

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljeno u SAD - mi uručimo u male serije u Sjevernoj Karolini od 100% prirodnih sastojaka, tako da dobijete kvalitetan proizvod koji možete vjerovati. Oni su vrlo efikasni i dovoljno sigurni za jelo. I proizvodi koji su bili prirodni bili su preskupi za nas da bismo koristili svakodnevno. Dakle, započeli smo JIVI da stvorimo zaista prirodnu i pristupačnu opciju za njegu kože sa sastojcima, rado se pokažemo. Čini da se kosu upravljaju - ukroti friz (i eliminiraju zapetljane i čvorove) čineći styling kosu povjetarac. Preispisujemo njegu kože : Od toga kako izvodimo naše sastojke i formuliramo naše proizvode na način na koji se nalazimo slici (da izbjegnem oštre konzervanse) i natjerati ih na vaš prag. Jivi je započeo s problemom. Zdrava hidratacija - postanite mekše, svilenkaste i blistavu kosu s arganovim uljem i shea maslom, a smanjuje i split krajeve i jača tanki, krhki kosu. Ili bismo pogledali online i pronašli kompanije ističući nekoliko prirodnih sastojaka koje koriste dok se skrivaju ili ne navode preostale neprirodne sastojke (nije dobar znak). Svi naši proizvodi napravljene SAD-om, u SAD-u, od 100% prirodnih sastojaka. Koža je najveći organ naših tela, a puno onoga što smo stavili na to se upija u naš krvotok. Većina njege kože oko nas puna je sranja : Petrohemikali, sintetika i aktivni sastojci izvučeni i izolirani iz njihovih biljaka. Svaka boca donira obrok - za svaku bocu koju kupujete, doniramo obrok za hranjenje Amerike kako bismo pomogli ublažavanju gladi u vašoj zajednici i šire. Na taj način dobijate odličnu kožu i steći da pomognete poboljšanju života ljudi oko vas. Sprječava gubitak kose - prirodni blokatori DHT-a poput ulja za semenke bundeve pomažu u usporavanju brzine gubitka kose kod muškaraca i žena. Preokreće štetu od hemijskih tretmana.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.