• Nedavno
Manhattan Siva Star Touch ekrana za dodirnu ekranu

Manhattan Siva Star Touch ekrana za dodirnu ekranu

Zahvalnost:
KM 10.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Nastavite opskrbiti dovoljnu snagu prijenosnog uređaja. Superspeed USB.SVGA Converter poboljšava produktivnost, poboljšava postavljanje "Desktop", proširuje radno područje vizije na više monitora. Preklopni / konverzijski priključak / Konverzija Connect / Monitor Arm & Stand / USB kabel /. Preklopni / konverzijski priključak / Konverzija Connect / Monitor Arm & Stand / USB kabel /. I dalje ćemo isporučiti dovoljno snage na prijenosni uređaji Početna pop punjenja može se spojiti na bilo koji euro utikač evoluiran ugrađeni krug sprječava prekomjernog punjenja i kratkog kruga zuba da bi se prenosni uređaji za brzo punjenje. Dodatak, svijetli LED obavještava vas da je uređaj potpuno napunjen i spreman za upotrebu. ".

Više detalja

Izbor kupaca

BTS kablovi karaktera

KM 1.00

▶ BTS Službeni lik Tinytan USB C do USB kabla ▶ Brzi brzina i sinkronizaci za brzo punjenje i kablovi na bazi tkanine štite linije iz uvijanja ★ Vrlo važno Koristite samo za Androi

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.