• Nedavno
LIQUN dugi štampač USB kabl USB kabl za štampač 30 stopa USB 2.0 tip A muški na B muški kabl za skener štampača, ugrađeni čip velike brzine poboljšan prenos signala za štampač / skener

LIQUN dugi štampač USB kabl USB kabl za štampač 30 stopa USB 2.0 tip A muški na B muški kabl za skener štampača, ugrađeni čip velike

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

0 USB a muški na B muški kabl, kao alternativni kabl za povezivanje uređaja sa USB tip B muškim portovima (kao što su štampači, skeneri, faks mašine, sve-u-jednom uređaji i drugi USB uređaji). Sadržaj paketa : 1 X Liqun USB 2. Pozlaćeni konektori i pleteni zaštitni materijali : pozlaćeni konektor otporan na koroziju i aluminijumska folija / pleteni štit čine ovaj fleksibilni kabl dugotrajnom upotrebom, 100% goli bakarni provodnik, PVC omotač; bakrena pletenica i folija od aluminijum-poliestera bez stvaranja buke ili gubitka signala.0 A Do B muški kabl za štampač 30 stopa. Pozlaćeni bakarni Kontakti pružaju maksimalnu električnu provodljivost i minimiziraju gubitak podataka. Kompatibilnost kabla za štampač : Liqun USB 2.0 kabl za štampač : USB Tip A muški na kabl tipa B, pogodan za povezivanje skenera, štampača, servera, čvrstih diskova i drugih USB uređaja na laptopove, računare ili druge uređaje sa omogućenim USB-om kako bi se dobio prenos podataka bez grešaka. Garancija od 12 mjeseci : naš USB kabl za štampač LIQUN podržan je 12-mjesečnom garancijom i prijateljskom uslugom za korisnike.0 kabl velike brzine razumne strukture i velike brzine : ovaj USB kabl a muški na B muški je veoma izdržljiv.0 kabl za štampač je kompatibilan sa svim USB B uređajima i pogodan je za velike brzine kompatibilan sa za povezivanje skenera, štampača, servera kao što su HP, Canon, Epson, Dell, Samsung, Brother, Lexmark, Xerox i drugih USB uređaja) na laptop, računar (Mac / PC) ili drugi uređaj sa omogućenim USB-om, itd. Veza visokih performansi : Liqun 2.0 uređaji mogu prenositi podatke brzinom do 480 Mbps.1 sa punom brzinom i USB 1. Prenos podataka velike brzine : USB 2. USB kabl velike brzine a do B ne samo da vam omogućava pouzdano korišćenje štampača, već i njegova dobro strukturirana aluminijumska folija i pleteni štit smanjuju EMI / RFI smetnje i preslušavanje strukture upredenog para obezbeđuje prenos podataka bez grešaka pri velikim brzinama do 480 Mbps. Kompatibilni uređaji : kabl za štampač je kompatibilan sa uobičajenim uređajima sa USB konektorima tipa B, kao što su Canon Pixma / MX522 / MX452, Epson XP-310 / Epson XP-410 /, Brother HL 2270dw / Brother MFCJ450 DW, HP Envy 4500, Cyber Power, Dell, Fujitsu, IOGEAR, Lexmark i Samsung.0 B kabl : pozlaćeni konektor i folija / pleteni štit otporni na koroziju, sa najboljom jasnoćom signala i zaštitom, čine da USB muški-na-USB B muški kabl ima duže dugoročne performanse, a takođe štiti RF / elektromagnetne smetnje u najvećoj meri smanjuju smetnje.0 uređaja, USB tip B kabl je kompatibilan sa full-speed USB 1.0 sa malom brzinom. Prenos velike brzine : do 480 Mbps za prenos brzine prenosa podataka USB 2.

Više detalja

Izbor kupaca

12 ' LCD KVM USB kabl

KM 2.33

Informacije >naziv informacije : 12ft CBL integrisani LCD KVM USB, Schneider Electr Visina isporuke : 2.0 širina isporuke : 6.5 Glavni paket Količina : 1 Opšte informacije proizvođač :

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.