• Nedavno
ZDYCGTIME Mount USB kabel USB B do 5-polni ženski Dupont matični zaglavi za zaglavlje matične ploče F / F -50cm

ZDYCGTIME Mount USB kabel USB B do 5-polni ženski Dupont matični zaglavi za zaglavlje matične ploče F / F -50cm

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dužina kabla : 50cm. Standard : USB 2.0 B muški do 5 pin žena. Povezuje se na matičnu ploču i pruža USB B žensku ploču za vaš uređaj za vaš uređaj. 5-pinski ženski priključak za zaglavlje sa 0,1 "/2,54mm. Kompatibilan je s USB 1.1 (standardnom) i USB 2.0 (brzu brzinu). Moguće za proširenje bilo koji USB uređaj. Dužina kabla : 50cm Brzina prosljeđa 2.0 USB ekstenzije USB kabl povezuje stražnju USB žensku luku na prednju ploču I / O zaglavlje kabela izlazi kroz PCI otvor i priključuje u jedan od USB priključaka koji se nalaze na stražnjoj strani računara u interni port (USB tip B Žensko) PCI USB kartice ili USB Firewire kombo kartice. 1x5 pin ženski USB zaglavlje sa 1 "/2.54mm nagibom kompatibilan je s USB 1.1 (standardom) i USB 2.0 (brzini). Pogodno za produženje bilo kojeg paketa USB uređaja uključeno : 1 komad x 50cm USB 2.0 B muški utikač na 1x 5pin ženski 0,1 "USB zaglavlja PCB matičnu ploču.

Više detalja

Izbor kupaca

ISEEKERKIT Mini USB kabl

KM 3.50

【Široko kompatibilnost】 【3,3 stopa mini USB kabel】 【Super brzina za prenos i punjenje】 【Fleksibilna i izdržljiva】 【Ono što dobijete : 】 e će pružiti prijateljsku usl

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.