• Nedavno
imbaprice USB 3.0 A muški do USB 3.0 A muški kabl velike brzine

imbaprice USB 3.0 A muški do USB 3.0 A muški kabl velike brzine

Zahvalnost:
KM 3.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Konektori : USB 3.0 A (muški) -t-USB 3.0 A (muški). USB 3.0 unazad kompatibilan sa USB 2.0 / 1.1 / 1.0. Blazding brzine brzih prijenosa od 5 Gbps. Pouzdan kabl odličan za prijenos podataka. Doživotna garancija. Jednostavno se instalirajte - jednostavno se povežite svaki kraj i svi ste spremni za polazak. Nudi pogodne veze sa kućištama tvrdog diska, pisača, modema, kamera i drugih USB kompatibilnih uređaja. Pruža vrhunske performanse kabela i prijenos podataka bez grešaka. USB 3.0 kabl Dizajniran sa oblikovanim konektorima reljefa za izdržljivost i grip gazišta za lako uključivanje i isključivanje. Jednostavno se instalirajte - jednostavno se povežite svaki kraj i svi ste spremni za polazak. Kombinacija pozlaćenih konektora, golih bakrenih provodnika i zaštite od folije i pletenica pruža vrhunske performanse kabela, prijenos podataka bez grešaka. Ponudite propusnost do 5 Gbps kada se koristi sa USB 3.0 domaćinom i uređajem. Nijedan vozač nije potreban za USB 3,0 a do kabla. Samo uključite za štampače, modeme, kamere i druge USB periferne super brzine. Pouzdan kabl odličan za prijenos podataka. Pruža vrhunske performanse kabela, prijenos podataka bez grešaka. Ocjena kabla : Super brzina USB 3.0 do 5 Gbps brzine prenosa podataka. Kompatibilan je s mnogim USB uređajem kao što su računar, tvrdi disk, TV kutija, digitalni fotoaparat itd. Odličan zamjenski kabel za dual DVD player u automobilu.

Više detalja

Izbor kupaca

12 ' LCD KVM USB kabl

KM 2.33

Informacije >naziv informacije : 12ft CBL integrisani LCD KVM USB, Schneider Electr Visina isporuke : 2.0 širina isporuke : 6.5 Glavni paket Količina : 1 Opšte informacije proizvođač :

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.