• Nedavno
Prijenosni ventilator iz vrata sa dizajnom astronauta, mini ventilator za vrat s podesivim vrpcom i nosačem, USB punjive ruke besplatni lični ventilator sa 3 brzine vjetra, ventilator od mini vrata za ljetni ukras.

Prijenosni ventilator iz vrata sa dizajnom astronauta, mini ventilator za vrat s podesivim vrpcom i nosačem, USB punjive ruke besplatni

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Astronaut dizajn : ventilator viseći vrat koji su dizajnirali astronauti ne može se koristiti samo kao ventilator koji visi oko vrata, ručno ili postavljene na stol ljeti, ali i na vašem tijelu može se nositi kao moderan ukras, što je vrlo modno Pojedinac. Oslobodite ruke : viseći ventilator vrata sa vrpcom, možete ga objesiti oko vrata i staviti ga na prsa na dovod zraka, nema potrebe da držite ruke, oslobodite ruke i uživajte u hladnom i udobnom vjetru bilo gdje, bilo gdje . USB punjiva i 3 vjetra Brzina : Ventilator ugrađeni 900m baterija može osigurati do 5 sati trajanja baterije, a može se više puta koristiti putem USB punjenja. Sa sučeljem Type-C možete koristiti mobilne telefone, računare i mobilnu snagu da biste prikladni; 3 brzine vjetra mogu se prilagoditi na volju za udovoljenju vaših potreba. Tihi dizajn : Upotreba nove tehnologije žive boje zraka, turbinsko oblikovanje noževa osigurava snažan vjetar dok je miran, šum vjetra je samo 25db, a vjetar je jak i udoban. Višenamjenski dizajn : vrpca je podesiva u 2 zupčanika. Modi je i sladak za objesiti na ruksaku, pokazujući vašu ličnost. Astronaut dizajn : ventilator viseći vrat koji su dizajnirali astronauti ne može se koristiti samo kao ventilator koji visi oko vrata, ručno ili postavljene na stol ljeti, ali i na vašem tijelu može se nositi kao moderan ukras, što je vrlo modno Pojedinac. Oslobodite ruke : viseći ventilator vrata sa vrpcom, možete ga objesiti oko vrata i staviti ga na prsa na dovod zraka, nema potrebe da držite ruke, oslobodite ruke i uživajte u hladnom i udobnom vjetru bilo gdje, bilo gdje . USB punjiva i 3 vjetra Brzina : Ventilator ugrađeni 900m baterija može osigurati do 5 sati trajanja baterije, a može se više puta koristiti putem USB punjenja. Sa sučeljem Type-C možete koristiti mobilne telefone, računare i mobilnu snagu da biste prikladni; 3 brzine vjetra mogu se prilagoditi na volju za udovoljenju vaših potreba. Tihi dizajn : Upotreba nove tehnologije žive boje zraka, turbinsko oblikovanje noževa osigurava snažan vjetar dok je miran, šum vjetra je samo 25db, a vjetar je jak i udoban. Višenamjenski dizajn : vrpca je podesiva u 2 zupčanika. Modi je i sladak za objesiti na ruksaku, pokazujući vašu ličnost. Lista pakiranja : Astronaut Fan * 1, remen * 1, USB tip punjenja * 1, ručna veličina proizvoda : 66,6 * 66,8 * 96,5 mm Materijal : ABS, silikonska težina : 188g Ulaz : DC 5 V / 1 A Power : 2.8 W baterija Kapacitet : 900m Ah Vrsta baterije : litijum-polimerna Vrijeme punjenja baterije : oko 1,1 sata Brzina rotacije : 1 ST Gear 3280, 2. brzina 4240, 3. brzina 5225.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.