• Nedavno
PLplaaoo prijenosni ventilator, USB ventilator za punjenje sa LED digitalnim zaslonom, viseći ventilator za vrat sa kablom za ventilator i sb, mali ventilator za radnu površinu za školski kućni ured

PLplaaoo prijenosni ventilator, USB ventilator za punjenje sa LED digitalnim zaslonom, viseći ventilator za vrat sa kablom za ventilator

Zahvalnost:
KM 8.87

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Prijenosni mali klima uređaj, oslobodite ruke, kompaktne i prenosive, pogodno za upotrebu kada izlazite u ljeto. Višenamjenski ventilator koji se može objesiti na struku ili vratu ili postavljen na radnoj površini. Inteligentni digitalni prikaz preostale snage, LED dizajnerski displej, nivo snage zupčanika je jasan na prvi pogled. Trostruko podešavanje brzine vjetra može se prebaciti na volju, mekim vjetrom, hladnim vjetrom, a jak vjetar može se izabrati intimno udovoljiti potrebama različitih trenutaka. Vjetar puše iz širokog ugla, a vjetar originalnosti puše direktno na licu na vrhu širokog ugla, a područje puhanja je veće. Prijenosni mali klima uređaj, oslobodite ruke, kompaktne i prenosive, pogodno za upotrebu kada izlazite u ljeto. Višenamjenski ventilator koji se može objesiti na struku ili vratu ili postavljen na radnoj površini. Inteligentni digitalni prikaz preostale snage, LED dizajnerski displej, nivo snage zupčanika je jasan na prvi pogled. Trostruko podešavanje brzine vjetra može se prebaciti na volju, mekim vjetrom, hladnim vjetrom, a jak vjetar može se izabrati intimno udovoljiti potrebama različitih trenutaka. Vjetar puše iz širokog ugla, a vjetar originalnosti puše direktno na licu na vrhu širokog ugla, a područje puhanja je veće. Specifikacija : Vrsta predmeta : Fanmaterijal : Absweight : cca. 210g / 7.Oozvoltage : 1 APower : 1.2-5 WBattery : polimerna litijumska baterija 2000m Ah (uključena) Vrijeme upotrebe : Klikom na prekidač Jednom je prvi nivo, kliknite na prekidač dvaput, kliknite na gornju preklopku, kliknite na prekidač Tri puta je treća razina, a klikom na prekidač četiri puta je isključivanje liste.

Više detalja

Item Type:
Fan
Material:
ABS
Weight:
Approx. 210g / 7.4oz
Voltage:
5V
Current:
1A
Power:
1.2-5W
Battery:
Polymer Lithium Battery 2000mAh (Included)
Use Time:
About 10 Hours
How to Use:
Clicking the switch once is the first level, clicking the switch twice is the second level, clicking the switch three times is the third level, and clicking the switch four times is to turn off.:
Package List:
1 x Electric fan1 x Lanyard1 x Manual1 x USB Data Cable 

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.