• Nedavno
Fortinet FortiGate 80e i 1yr 24x7 UTM zaštita BDL

Fortinet FortiGate 80e i 1yr 24x7 UTM zaštita BDL

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

FG-80 E-BDL-950-12. FG-80 E-BDL-950-12. Forti Gate 80e serija pruža aplikacijsko, skalabilno i sigurno SD-WAN rješenje u kompaktnom faktoru radne površine bez ventilatora za podružnice preduzeća i srednja preduzeća. Štiti od cyber prijetnji ubrzanjem sistema na čipu i industrijskim sigurnim SD-WAN-om u jednostavnom, pristupačnom i jednostavnom rješenju za implementaciju. Fortinetov pristup umrežavanja Security Driven omogućava čvrstu integraciju mreže sa novom generacijom sigurnosti. FG-80e je Fortinet NGFW početna serija Forti Gate 80e firewall. Serija Forti Gate 80e nudi izvrsno sigurnosno i SD-WAN rješenje u kompaktnom faktoru radne površine bez ventilatora za podružnice preduzeća i srednja preduzeća. Pruža napredne mogućnosti umrežavanja koje se besprekorno integrišu sa naprednim layer 7 sigurnosnim i virtuelnim domenima (VDOMs) kako bi ponudili široku fleksibilnost primene, multi-stanarstvo i efikasno korišćenje resursa. Pruža fleksibilnu kombinaciju različitih interfejsa velike brzine visoke gustine kako bi se omogućilo najbolje TCO za korisnike za data centre i WAN implementacije. Uključuje upravljačku konzolu koja je efikasna, jednostavna za korištenje i pruža sveobuhvatnu automatizaciju i vidljivost mreže. Pruža nultu integraciju dodira sa jednim panelom za upravljanje staklom Fortinet Security Fabric. Predefined compliance checklist analizira raspoređivanje i ističe najbolje prakse za poboljšanje ukupne sigurnosti držanje.

Više detalja

Izbor kupaca

NETGEAR bežični ruter-N300

KM 0.67

NETGEAR razlika – Wnr2000 Doživotna garancija pristup mreži za goste WiFi dugme za uključivanje / isključivanje uključivanje / isključivanje dugme za bežični repetitor aplikaci

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.