• Nedavno
Addon Brocade 100g-Cfp2-Lr4-10km kompatibilan TAA kompatibilan 100gbase-Lr4 Cfp2 Tran

Addon Brocade 100g-Cfp2-Lr4-10km kompatibilan TAA kompatibilan 100gbase-Lr4 Cfp2 Tran

Zahvalnost:
KM 43.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj jednostavan za instaliranje, hot swapable primopredajnik je programiran. Jedinstveno serijski i podataka saobraćaja i aplikacija testirani kako bi se osiguralo da će inicijalizirati i. Podrška za digitalni optički nadzor (DOM) je takođe prisutna kako bi se omogućio pristup radu u realnom vremenu. Ovaj primopredajnik je Zakon o trgovinskim sporazumima ( TAA) usklađenostspecifikacije. Konektor : LC. Ovaj jednostavan za instaliranje, hot swapable primopredajnik je programiran. Jedinstveno serijski i podataka saobraćaja i aplikacija testirani kako bi se osiguralo da će inicijalizirati i. Podrška za digitalni optički nadzor (DOM) je takođe prisutna kako bi se omogućio pristup radu u realnom vremenu. Ovaj primopredajnik je Zakon o trgovinskim sporazumima ( TAA) usklađenostspecifikacije. Konektor : LC. ADDON 100 G-CFP2-LR4-10 KM COMP CFP2 XCVR.

Više detalja

Izbor kupaca

1006 Usluga Router - 19

KM 0.67

Više za novac sa ovim visokokvalitetnim proizvodom Nudi vrhunski kvalitet uz izuzetnu uštedu Odličan proizvod 100% zadovoljstvo Više za novac sa ovim visokokvalitetnim proizvodom Nudi vr

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.