• Nedavno
SJYDQ 5000PA suvi i vlažni automobil usisavač ručnog usisavača Auto usisavač za auto usisavač za automobil

SJYDQ 5000PA suvi i vlažni automobil usisavač ručnog usisavača Auto usisavač za auto usisavač za automobil

Zahvalnost:
KM 93.39

Količina robe
Dostupno na zahtjev

1. Velika usisna snaga : brišući se, velika usisna snaga je potpuno očišćena, čineći da automobil izgleda novo. 2. Multi-filter i dugotrajna usisna snaga mogu u potpunosti odvojiti prašinu i plin i spriječiti čestice da uđu u motornu sobu i blokiraju motor. 3. Filter za ne blokiranje : kontinuirana stabilnost, bez mrtvog ugla, 360 ° Cyclone tehnologija, bez dizajna mrtve ugaone konstrukcije, stabilan i snažan usis, neće blokirati filter. 4. Rasvjeta : Rasvjeta noću nije tamna noću. U slučaju posebnih uvjeta noću, samo pritisnite prekidač tijela za osvjetljenje, što je vrlo zgodno. 5.DRY & WET vakuum Može lako očistiti prašinu, krhotine, mrvice, kosu za kućne ljubimce, kao i malu količinu tečnosti. 1. Velika usisna snaga : pomaknuta, velika usisna snaga je u potpunosti očišćena, čineći da automobil izgleda novo2. Multi-filter i dugotrajnu usisnu snagu mogu u potpunosti odvojiti prašinu i plin i sprečiti čestice da uđu u motornu sobu i blokiraju motor.3. Filter bez blokiranja : kontinuirana stabilnost, bez mrtvog ugla, 360 ° Cyclone tehnologija, bez dizajna spomene ugaone konstrukcije, stabilan i snažan usis, neće blokirati filter.4. Rasvjeta : Rasvjeta noću nije tamna noću. U slučaju posebnih uvjeta, samo pritisnite prekidač tijela za osvjetljavanje, što je vrlo povoljno.5.Dry & mokro vakuum može lako očistiti prašinu, krhotine, mrvice, kosu za kućne ljubimce, kao i malu količinu tečnosti .Name : Auto usisavač materijal : apsunak : CRVENA : CRVENI, samo reworking napon : 12 V samo (ne podržava 24 V) Brzina : 120 WPOwer kabl : 0.8kgpackage lista : 1x Car usisavač 1x dugačak tarik1x mlaznica.

Više detalja

Izbor kupaca

Raketni kabeli Stick vakuum

KM 95.73

Na manje od 8 funti, ovaj ultra lagani uspravni vakuum lako se pretvara u ručni vakuum za svestrano čišćenje poda do stropa Opremljen je okretnim upravljačem koji omogućava izvrsnu ko

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.