• Nedavno
CZDYUF ožičeni automobil usisavač ručnog automatskog čišćenja usisavača za čišćenje vakupija za čišćenje bežičnih prašine za automobilsku kuću

CZDYUF ožičeni automobil usisavač ručnog automatskog čišćenja usisavača za čišćenje vakupija za čišćenje bežičnih prašine za automobilsku

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

1. Umetnite utikač za upaljač za cigarete u 12 V upaljač za cigarete koji se nalazi u automobilu i uključite automobil. 2. Pritisnite gumb prekidača prema naprijed da biste apsorbirali smeće. 3. Koristite dodatnu opremu za sačišćenje sa usisnim mlaznicama prema različitim prilikama. 4. Do svake lokacije automobila može se doći sa kablom za napajanje 16,4ft / 5 M. 5. Bolje je zadržati lice za usisnu mlaznicu i apsorbiran lice na paralelnoj razini. 1. Umetnite utikač za upaljač za cigarete u 12 V upaljač za cigarete koji se nalazi u automobilu i uključite automobil. 2. Pritisnite gumb prekidača prema naprijed da biste apsorbirali smeće. 3. Koristite dodatnu opremu za sačišćenje sa usisnim mlaznicama prema različitim prilikama. 4. Do svake lokacije automobila može se doći sa kablom za napajanje 16,4ft / 5 M. 5. Bolje je zadržati lice za usisnu mlaznicu i apsorbiran lice na paralelnoj razini. 1. Umetnite utikač za upaljač za cigarete u 12 V upaljač za cigarete koji se nalazi u automobilu i uključite automobil. 2. Pritisnite gumb prekidača prema naprijed da biste apsorbirali smeće. 3. Koristite dodatnu opremu za sačišćenje sa usisnim mlaznicama prema različitim prilikama. 4. Do svake lokacije automobila može se doći sa kablom za napajanje 16,4ft / 5 M. 5. Bolje je zadržati lice za usisnu mlaznicu i apsorbiran lice na paralelnoj razini. Specifikacija : Naziv proizvoda : Car Vakuumski čišćenje : žičano DC12 V / 7.4 VPower : 4500m Bacuum Stepen : 38000 (r / min) Kabl za napajanje Dužina : 1 * Četkica za usisavanje 1 * Kabel za kosu 1 * Kabel za kosu 1 * Najava o dugim ustima : 1. Proširiti vijek trajanja usluge čistije, nakon kontinuirano trčanja 30 minuta, trebali biste pustiti pauzu. 2.Ako je za vlažnu upotrebu, primjetite visinu cijevi nepropusnoj cijevi u prednjem poklopcu i zapamtite da visinu zapremine usisavanja ne smije prelaziti onog HEPA kada čistač diše vode ili vlažne stvari. (Morate isključiti prednji poklopac, izliti vodu ili tekućinu za ponovnu upotrebu. Prašina.

Više detalja

Product Name:
Car Vacuum Cleaner
Input Voltage:
Wired DC12V / 7.4V
Power:
120W
Vacuum Degree:
4500mbar
Rated speed:
38000 (r/min)
Power Cord Length:
4.5M
Package Contents:
1 * Vacuum cleaner body:
1 * Hair brush :
1 * Charging cable :
1 * Long mouth suction :
Notice:
1. To extend service life of cleaner, after continuously running for 30 minutes, you should let it take a break. :
2.If it is for wet use, please notice the height of water-proof tube in the front cover and remember the height of a suction volume should not exceed that of HEPA when cleaner breathes water or damp matters. (You must shut off the cleaner, the front cover, pour out the water or liquid for reusing. Reversing the machine body is strictly prohibited.):
copper motor, bringing surge power, suction power lasting without heat, effective and fast, sucking out stubborn dust. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.