• Nedavno
Prijenosni grijač automobila, ventilator auto grijača, automobil bez grejanja, brzo grijanje Brzo odmrzavanje Defogger 12V 150W Auto keramički grijač ventilator 3-outlet utikač u svjetliji.

Prijenosni grijač automobila, ventilator auto grijača, automobil bez grejanja, brzo grijanje Brzo odmrzavanje Defogger 12V 150W Auto

Zahvalnost:
KM 8.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj grijač ne koristi plin, samo energiju iz alternatora što ga čini najefikasnijim načinom da ostanete topli. Kupite jedan od naših grijača i imajte ga dok vam više ne trebate ;. Brzo i efikasno - u roku od 60 sekundi, možete zagrijati atmosferu svog automobila, a da ne morate čekati da motor toplo. Idealno za u automobilu, kampiranje i amp; karavanning.Toplina koja radi - odmrzavanje vjetrobranskog stakla u roku od nekoliko sekundi sa grijačem sa visokim napajanjem. Ovaj grijač ne koristi plin, samo energiju iz alternatora što ga čini najefikasnijim načinom da ostanete topli. Brzo i efikasno - u roku od 60 sekundi, možete zagrijati atmosferu svog automobila, a da ne morate čekati da motor toplo. Prilagodite za sve automobile sa 12 V vozila. Kupite jedan od naših grijača i imajte ga dok vam više ne trebate ;. Montirajte ga na svoju crticu i odmrzavajte prozor i zbog njenog prednjeg dizajna možete istovremeno zagrijati zrak u automobilu ;. Izdržljiv - napravljen sa ABS materijalom, ovaj grijač nije nešto što se lako probija. Ugrađeni osigurač, automatsko zaštitu od prekida napajanja. Sa dvije opcije napajanja, grijač će usmjeriti toplinu na prednju, vrhunu, a sva oko zahvaljujući većem ventilatu zajedno s dva strateški postavljena otvora koji će ciljati i vjetrobransko staklo i unutrašnjost automobila; Brza / jednostavna instalacija - jednostavno ga izvadite iz kutija i priključite ga u utičnicu za upaljač za cigarete i prebacite se na toplinu ili ventilator (provjerite da li vaš automobil ima 12 V lakši port).

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.