• Nedavno
Motdex sečiva ventilatora za hlađenje kondenzatora A / C 12819907

Motdex sečiva ventilatora za hlađenje kondenzatora A / C 12819907

Zahvalnost:
KM 33.15

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Fitment : Molimo provjerite filtar za opremu i opis da biste vidjeli da li ovaj artikal_temp radi na vašem vozilu prije kupovine!. Količina prodana : prodaje se pojedinačno. Napomena : Nož ventilatora, motor i platno; uključuje oštricu, motor i platnu. Prvi red : 12819977.620201, HO3113102.38615 P0 A000. Paket : Ne. Elektronski hlađenje-ventilatori. Elektronski hlađenje-ventilatori. Ono što je hlađenje ventilatorica za hlađenje je bitna komponenta rashladnog sistema vozila. Odgovorno je za hlađenje motora crtanjem u zraku kroz radijator, a zatim ga izbaci u motorski prostor. Ventilator za hlađenje pomaže u regulaciji temperature motora i zaustaviti ga od pregrijavanja, što može prouzrokovati ozbiljnu štetu motoru i ostalim komponentama. Ventilator za hlađenje kontrolira se upravljački modul motora, koji nadgleda temperaturu motora i aktivira ventilator kao Potrebno. U nekim vozilima ventilator za hlađenje može se kontrolirati i termostatskim prekidačem koji uključuje ventilator kada motor dostigne određenu temperaturu. Ventilator za hlađenje igra kritičnu ulogu u održavanju odgovarajuće radne temperature motora, osiguravajući optimalne performanse i zaustavljanje oštećenja od pregrijavanja.Product_namecooling ventilator montaža Plajna provjeravanje filtera i opis da bi vidjeli da li će ovaj artikal raditi na vašem vozilu prije kupovine! Prodaje se individualnotefansko oštrice, motor i obnovljeni rashladni blok, motor i obnovci 100% u originalnom tvorničkom pakovanju , nikad se ne koristi ili instalira. Netaknuto stanje osigurava kvalitetu i performanse proizvoda. Postavljanje : Lijevo Part_Number12819977.6201, HO3113102.38615 P0 A000 Bundlenotypea / C Kondenzator Fanwarranty1 Godina Designsingle ventilator.

Više detalja

Izbor kupaca

Nexus 80mm B / W case Fan

KM 5.00

Nastavite sa isporukom dovoljno snage za prijenosni uređaj SUPERBRZINSKI USB.SVGA converter poboljšava produktivnost, poboljšava položaj "desktop", proširuje radni prostor za vid na vi�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.