• Nedavno
Yosoo ramena jastuk ultra debela i prozračna univerzalna jastuk za ramena ublažava rame Bol Neklizajući gitarski remen dekompresijski jastuk za ruksak sportska torba crna

Yosoo ramena jastuk ultra debela i prozračna univerzalna jastuk za ramena ublažava rame Bol Neklizajući gitarski remen dekompresijski

Zahvalnost:
KM 17.32

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Modni dizajn : više boja za izbor koji će se podudarati sa vašim pukovnicom laptop glasnika, vrećica za kamere, kutije za gitaru, putne torbe, taktičke torbe. Širok raspon primjena - pogodan za 3,8 cm-5 cm remen za rame. Pad ramena je izrađen od premium memorijske pjene. Pričvršćivači kuke i petlje, jednostavan za rastavljanje - značajno zatvaranje jastuka i jakih zatvarača za zatvaranje, lako stavljanje i skidanje, to dodaje mnogo potrebnu funkcionalnost jastuka u torbu. Odvojivi jastučić za ramena Pokrijte cijelo rame. Primjet svih vrsta torbi : Zamjena ramena Primjena na duffel vreće, ruksake, glasnike prijenosnih računala, torbe za kamere, kutije za gitare i još mnogo toga.

Više detalja

Item Type:
Shoulder Strap Pad
Material:
TPU + Polyurethane Fiber
Color:
Black
Weight:
Approx. 64g-70g / 2.3oz-2.5oz
Shoulder Strap Pad Package List:
1 x Shoulder Strap Pad:
Shoulder Strap Pad Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.