• Nedavno
Picco Massimo 15.6 inča originalne kožne laptop glasničke torbe i RFID zaštićeno bi preklopni novčanik kombo za muškarce i žene.

Picco Massimo 15.6 inča originalne kožne laptop glasničke torbe i RFID zaštićeno bi preklopni novčanik kombo za muškarce i žene.

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Torba i novčanike vješto se šivaju snažnom oblogom kako bi se osigurala visoka izdržljivost za svakodnevnu upotrebu. Kada je u pitanju skladište, postoji dodatni prostor za spremanje svih vaših stvari pravilno organiziranim. Bifold Novčat sadrži višestruko funkcionalnost koja drži svoje valute u odjeljku Valuta ID za držanje vaših identitetskih dokumenata, 3 odjeljke za odvojene kartice za održavanje debitnih i kreditnih kartica sigurno i 2 skrivene džepove. BIFOLD novčanik mjeri 4,92 x 3,7 x 0,55 inča (L x Š x V) i teži oko 2,5 unce. Prenosivost : Ova smeđa kožna akatova ima širok kaiš podesiv ramena koji eliminira umor ramena. Mobilnost : Ova 15,6-inčna torba za laptop sadrži više dodatnih džepova i više odjeljaka za održavanje svih kancelarijskih osnova i tehnoloških uređaja. Koža koja se koristi je iz premium raspona i visokog kvaliteta šivanja zbog koje proizvode čini vrlo izdržljivim i prekrasnim poklopcem.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.