• Nedavno
Pravi OEM DMD DLP čip za Acer X1130 60 dana garancije

Pravi OEM DMD DLP čip za Acer X1130 60 dana garancije

Zahvalnost:
KM 7.10

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Brza i besplatna poštarina iz skladišta Voltarea Miami. Visokokvalitetni DLP čip za projektor Acer X1130. Dolazi sa termalnim slojevima visokih performansi. Voltarea pruža 90 dana garancije, 30 dana za povrat. DMD čip se povlači iz potpuno novog nikada ne koristi DLP projektore. Brza i besplatna poštarina iz skladišta Voltarea Miami. Visokokvalitetni DLP čip za projektor Acer X1130. Dolazi sa termalnim slojevima visokih performansi. Voltarea pruža 90 dana garancije, 30 dana za povrat. DMD čip se povlači iz potpuno novog nikada ne koristi DLP projektore. Voltarea Direct zamjena DMD čip za projekt Sveze Acer X1130 su nula sata, DMD čip povlači se iz potpuno novog NIKADA ne koristi DLP projektore.

Više detalja

Izbor kupaca

Epson MovieMate 62

KM 282.50

1 digitalni DTS® 10 W stereo zvučnici Povežite svoj Apple i Pod i projekt videozapisa i reproducirajte pjesme sa svojih lista za reprodukciju Sa živopisnim realizmom Epson 3 LCD tehnolog

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.