• Nedavno
# Y204R6 Božićni ukrasi Božićne cvijeće ukrašavaju božićne božićne vijence za poklon kutije i zatvorenu i van

Y204R6 Božićni ukrasi Božićne cvijeće ukrašavaju božićne božićne vijence za poklon kutije i zatvorenu i van

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj predmet možete vratiti iz bilo kojeg razloga : nema troškova otpreme. Stavka se mora vratiti u novom i neiskorištenom stanju. Idite na narudžbe da biste započeli povrat. Ispišite naljepnicu povratne isporuke. Pošalji!. Plastika. Uvezeno. Zatvaranje prekidača. Božićna stabla simbolizira vječni život i božićno cvijeće simboliziraju beskrajna ljubav. Što božićno cvijeće će koristiti za ukrašavanje svog doma ovog Božića? Svaki božićni cvijet prekriven mnogim sjajnim prahom. Glitter grozdovi okruglih anthera i menta. Iz svojih centara. Slojevi latice za šiljaste vrpce Pridružite se stvaranju elegantnih blistavih cvjeta. Božićni ukrasi : Božićno cvijeće može biti savršen dodatak božićnim drvećem, božićnim vijencima, poklon kutijom i unutarnjim i vanjskim ukrasima. Dva načina za upotrebu : postoje. Dva načina da se bolje iskoristite funkcijama božićnog cvijeta. Prije svega, možete umetnuti jedan kraj cvijeta u božićno drvcu, Garland, zelenu biljku, za ukrašavanje vijenca ili možete direktno popraviti cvijet na granu ili vijencu ili poklon kutiju s kopčom ,. Što je vrlo jednostavno i zgodno. Radost dijeljenja : Božićno drvce Novogodišnji cvijet je prekrasan ukras u bilo kojem prostoru, a također je atraktivan i šarmantan dar, pogodan za ljude koji svoje domove pokazuju i šokiraju ih lijepim. Stvari.proizvod prodajne tačke : Božićni simulacijski cvijet ukras Božićni praznični festival Party Decor To je savršen za vaše božićno stablo Dekodret Dekoracija Poklon kutija Specifikacija : 15x15cm / 5,91x5,91in Boja : kao na slici : as Popis slika : . Zbog različitih metoda mjerenja i nasumično odabrane veličine uzorka može postojati 1-3 cm Greška. Kao različita računala prikazuju boje drugačije, boja stvarne stavke može se malo razlikovati od gore navedenih slika. Package uključuje : 12 × Cvijeće ukrašavanja božićnog stabla, 12x klip. Ovaj predmet možete vratiti iz bilo kojeg razloga : nema troškova otpreme. Stavka se mora vratiti u novom i neiskorištenom stanju. Idite na narudžbe da biste započeli povrat. Ispišite naljepnicu povratne isporuke. Pošalji!. # Y204 R6 Božićni ukrasi Božićne cvijeće ukrašavaju božićne božićne vijence poklon kutije i zatvorenu i van.

Više detalja

Material:
Plastic Each Flower Size

Izbor kupaca

Dnevni delonal.

KM 5.44

Veličina : 9x9 inča (23x23 cm) Jednostavan za instalaciju, Tin znak ima rupe koje se mogu montirati na zidove ili ograde Rupe za vijke unaprijed su izbušene za lako višanje i ne bi ošte

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.