• Nedavno
Zidni mjesec ukrasi Garland Mesec Izgled Dekoracija ciklusa Ukrasite domaći dekor LED osvijetljeni božićni vijenac

Zidni mjesec ukrasi Garland Mesec Izgled Dekoracija ciklusa Ukrasite domaći dekor LED osvijetljeni božićni vijenac

Zahvalnost:
KM 7.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

[Prostran i svijetao] Oni lako mogu odražavati okolnu svjetlost, čineći vaš dom svjetlijim i prostranim.Ima snažan okus u bilo kojem položaju. Zidni ukrasi za ukrase Garland Mesec Izgled Cycle Ukrasite domaći dekor LED osvijetljeni božićni vijenac [savršeni ukras za ljubitelje mjeseca] Opremanjete kuću sa punim setom ukrasa na mjesečevu fazu! Ovi akrilni listovi su savršeni komplet u prostorije svih draguljara u Mesenu, a su odlični duhovni dom ukrasi! [Prostrano i vedro] Oni lako mogu odražavati okolnu svjetlost, čineći dom svjetlijim i prostranijim. [Savršeni ukras za ljubitelje mjeseca] Opremanjete kuću sa punim setom ukrasa na mjesečeve faze! Ovi akrilni listovi su savršeni komplement u prostorije svih ljubavnika Mjeseca, a su veliki duhovni ukrasi za dom! Živi vijenac formiraju vijence za vrata za ulazne vrata izvan velikih božićnih vijena za prednje vrata Božićni vijenac od baterije Div na otvorenom vijence za božićne božićne vijenac od božićnih božićnih vijenca. [Prostran i svijetao] Oni lako mogu odražavati okolnu svjetlost, čineći vaš dom svjetlijim i prostranim. Može se slobodno uskladiti sa zidnim ukrasom. Materijal : Metalni lanac + visokokvalitetni vempa od akumulatora, božićni vijenci za božićne vijence za ormare za ormare na otvorenim vijencem na otvorenom za božićna vijenac zima 24 vijenac Okvir božićnog vijenca sa LED svjetlima. Vinarska pisma za zid sa vinskim vijencima Držači vijenac za prednje vrata u prednjeg vrata vijenac godinama okrugli umjetni vijenci za ukrašavanje vijena za kamin Weather Weathes Weathes Valentines vijenci za ugradnju. Može se slobodno uskladiti sa zidnim ukrasom. Veštački božićn ulin baterija vijenac vanjski božićni lukovi za vijenac božićni vijenac 24 dvostrane venske veseke za vence za vence za ulazne vrata za kuhinju Božićni snjegović na otvorenom. [Lako za ugradnju] izrađeni su od akrila i mogu se objesiti na zidu metalnim lancem koji vam može pomoći da ih iznervirate. Može se slobodno uskladiti sa zidnim ukrasom.Materijal : metalni lanac + visokokvalitetni akrilni lim1x metalni lanac [Ekolološki materijal] Akril EU Environ'l [lako se instalirati ] Napravljeni su od akrila i mogu se objesiti na zidu metalnim lancem, koji vam mogu pomoći u uspravnoj akrilnom listu. Materijal : Metalni lanac + visokokvalitetni vempa od akumulatora, božićni vijenci za božićne vijence za ormare za ormare na otvorenim vijencem na otvorenom za božićna vijenac zima 24 vijenac Okvir božićnog vijenca sa LED svjetlima.

Više detalja

Izbor kupaca

Dnevni delonal.

KM 5.44

Veličina : 9x9 inča (23x23 cm) Jednostavan za instalaciju, Tin znak ima rupe koje se mogu montirati na zidove ili ograde Rupe za vijke unaprijed su izbušene za lako višanje i ne bi ošte

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.