• Nedavno
NSQFKall Božićna okvira vrata Dekoracija i zanimljivi dekor za zabavu Dobavljači za zabavu Xmas Poklon Božićni ukrasi za domaća vrata Prozori i zidovi Božićne minijature Garland

NSQFKall Božićna okvira vrata Dekoracija i zanimljivi dekor za zabavu Dobavljači za zabavu Xmas Poklon Božićni ukrasi za domaća vrata

Zahvalnost:
KM 4.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Svestran i reverzibilan : drveni znakovi su nevoljeni i rustikalni završetak, savršeno se uklapaju sa mantel, stolom za kavu, police i uredski stol. Božićni okviri na vratima Dekoracija, veličina svakog prikazana je na slikama. Klasični božićni karakter. Idealan izbor poklona : To je savršen poklon vašim prijateljima i članovima porodice za Božić, zimu, zahvalnosti i kućnog roka. Drveni znakovi su nervirani i rustikalni završetak, savršeno se uklapaju sa mantelom, kavanom stolom, uredskom stolu. Ukrasite s lakoćom koristeći ovu elegantne zalihe ukrašavanja božićne zabave koje se lako mogu pričvrstiti i odvojiti, možete sastaviti ovu zabavu i božićnu ukrasu.Klasični božićni karakter. Svestran i reverzibilan : drveni znakovi su nevoljeni i rustikalni završetak, savršeno se uklapaju sa mantel, stolom za kavu, police i uredski stol. Savršen dekor : Ovaj vintage Wood znak precizno je, uokviren, obojen, dodaje privlačeći pogled na vaš dom, elegantan, dekorativan i praktičan, to je sjajan dekor za vaš dnevni boravak, blagovaonicu, spavaću sobu, spavaću sobu, spavaću sobu Ravne površine.Perfect Decor - ovaj vintage drveni znak precizno je rezan, uokviren, obojen, dodaje privlačan za vaš dom, moderan, dekorativni i praktičan, to je sjajan dekor za Vaš dnevni boravak, trpezarija, spavaća soba, vrt i bilo koje ravne površine. Savršen poklon vašim prijateljima i članovima porodice za Božić, zimu, zahvalnosti i housewarming. Ukrasite s lakoćom koristeći ovu elegantne zalihe ukrašavanja božićne zabave koje se lako mogu pričvrstiti i odvojiti, možete sastaviti ovu zabavu i božićnu ukrasu.package uključuje : 1pc Božićni ukras. Božićni okviri na vratima Dekoracija, veličina svakog prikazana je na slikama. Dizajn prometa na drva nanosi materijal u umjetničko djelo. Idealan izbor poklona : To je savršen poklon vašim prijateljima i članovima porodice za Božić, zimu, zahvalnosti i kućnog roka. Naneseni dizajn drveta nanosi materijal u komad Art.

Više detalja

Material:
Wood
Weight:
8.5g
Size:
As pictures shown
Packing:
opp
Features:
CUTE DESIGN - Classic Christmas Character. A weathered wood design applied turns material into a piece of art.:
PERFECT DECOR - This vintage wood sign is precisely cut, framed, painted, adds an eye-catching to your home, stylish, decorative, and practical, it is a great decor for your living room, dining room, bedroom, garden, and any flat surfaces.:
VERSATILE AND REVERSIBLE - The wood signs are distressed and rustic finish, fit perfectly with mantel, coffee table, shelves, and office desk.:
IDEAL GIFT CHOICE - It is the perfect gift to your friends and family members for Christmas, winter, Thanksgiving, and housewarming.:
Package Includes:
1PC Christmas Ornament :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.