• Nedavno
Yfqhdd 35cm opružni vijenac cvjetni vijenac od vijenac veštački cvjetni vijenac za zidne vjenčanje uredni dio vrata

Yfqhdd 35cm opružni vijenac cvjetni vijenac od vijenac veštački cvjetni vijenac za zidne vjenčanje uredni dio vrata

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : plastika, svila, rattan, boja : kao prikazan slika.Remind : Nakon prijema ambalaže, pažljivo provjerite pakovanje i proizvod. Ovaj vijenac vam može donijeti ugodnu atmosferu tokom cijele godine.Pless razumijem, hvala. Možete ga staviti na okvir vrata i kamin, savršen za ukrašavanje vjenčanja, faza, salona, ​​spavaćih soba, kancelarija, blagovaonica, rođendanske zabave i drugih, stvarajući romantičnu atmosferu. Materijal : Ručno rađeni vijenac za cvijeće ruže izrađen je od ratana i slike, uključuju umjetničko list, svijetlu boju i izgleda vrlo realno. Prekrasan venac za ružu : Ova veštačka vijenac ruža izgleda vrlo lijep, živopisan i životni, a može se koristiti svake sezone da bi savršeno ukrašavao vaš dom. Predivni ukrasi : Ovaj venac za zelenilo ruže pogodan je za razne prilike, i u zatvorenom i na otvorenom. Materijal : Ručno rađeni vijenac za cvijeće ruže izrađen je od ratana i slike, uključuju umjetničko list, svijetlu boju i izgleda vrlo realno. Zbog razlika zaslona, ​​boja može biti malo drugačija od vaše očekivane boje, molimo vas da dopustite. Veliki dekor čini da su vaša ulazna vrata, prozori i zid u ovom proljeću. Cijeli cvijet čini da izgleda više živopisno.Prekrasan venac za ružu : Ova veštačka vijenac ruža izgleda vrlo lijep, živopisan i životni, a može se koristiti svake sezone da bi savršeno ukrašavao vaš dom.

Više detalja

Material:
Plastic
Size Chart:
Diameter:
35cm/13.78inch
Package Includes:
1 Piece Door Wreath:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Due to manual measurement, the allowable deviation of measurement is 1-3cm.Please understand, thank. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.