• Nedavno
SDFGH Fall Warming Yannalgiving ulaznih vrata Pomegranat Rustikalna umjetna vijenca zatvoreni prednji trijem viseći vijenac

SDFGH Fall Warming Yannalgiving ulaznih vrata Pomegranat Rustikalna umjetna vijenca zatvoreni prednji trijem viseći vijenac

Zahvalnost:
KM 139.27

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Naš čarobni kraljevstvo jesenski žetva Garland ručno izrađuju iskusni radnici. Obraćamo pažnju na svaki detalj proizvoda. Naš Garland ima značenje žetve. Ovo je savršena čarobna kraljevstva jesenski vijenac, koji mogu dobro pozdraviti vaše goste u vaš dom. Naši vijenci su napravljeni od plastike i tkanine, koji su u težini i jednostavni za instaliranje. Garde Garland, pogodno za dom, zidove, vrata, kamine, dnevne sobe, spavaće sobe, plamen, trijemovi, prozore itd. Postoje mali cvjetovi oko vempa ovog proizvoda. Čitav proizvod je tematski s cvijećem i ima snažan jesenski okus berbe. Naš čarobni kraljevstvo jesenski žetva Garland ručno izrađuju iskusni radnici. Obraćamo pažnju na svaki detalj proizvoda. Naš Garland ima značenje žetve. Ovo je savršena čarobna kraljevstva jesenski vijenac, koji mogu dobro pozdraviti vaše goste u vaš dom. Naši vijenci su napravljeni od plastike i tkanine, koji su u težini i jednostavni za instaliranje. Garde Garland, pogodno za dom, zidove, vrata, kamine, dnevne sobe, spavaće sobe, plamen, trijemovi, prozore itd. Postoje mali cvjetovi oko vempa ovog proizvoda. Čitav proizvod je tematski s cvijećem i ima snažan jesenski okus berbe. Naš čarobni kraljevstvo jesenski žetva Garland ručno izrađuju iskusni radnici. Obraćamo pažnju na svaki detalj proizvoda. Naš Garland ima značenje berbe. To je savršena čarobna kraljevstva jesenski vijenac, što vam može dočekati vaše goste u vaš dom vrlo dobro. Nasuši vijenac izrađeni su od plastike i tkanine, koji su u težini i jednostavni za instalaciju.harvest Garland , pogodno za dom, zidove, vrata, kamine, dnevne sobe, spavaće sobe, plamen, trijemovi, prozore, it.there su male cvijeće oko vijeka ovog proizvoda. Cijeli je proizvod tema s cvijećem i ima snažnu jesenju žetve. Prodajte samo glavne proizvode, a ne druge proizvode.2. Budući da je potrebno ručno mjerenje, ostavite prostor od 1-3 cm.3. Zbog razlika zaslona, ​​boja može biti malo drugačija od vaše očekivane boje, molimo vas da dopustite.Remind : Nakon prijema ambalaže, pažljivo provjerite pakovanje i proizvod. Ako je primljena stavka neispravna ili ima bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila da biste riješili problem. Odgovorit ćemo što je prije moguće i dati sve od sebe da se upoznamo sa viljuškarskom ukrasom Garlanda.

Više detalja

Material:
plastic, cloth.
Diameter:
40cm/15.74in.
Pattern:
small flowers.
Function:
Decoration.
Package Includes:
1 Piece Wreath.:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Christmas decoration garland :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.