• Nedavno
Metalna svijetla nijansa, Vintage Rasvjetna tijela za seoske kuće sa klasičnim dizajnom mreže, Industrijska Privjesna rasvjetna tijela savršena za kuhinju, seosku kuću, trpezariju, kafić, Bar, 3 kom(samo za kaveze)

Metalna svijetla nijansa, Vintage Rasvjetna tijela za seoske kuće sa klasičnim dizajnom mreže, Industrijska Privjesna rasvjetna tijela

Zahvalnost:
KM 14.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Izdržljiv metalni materijal】Zsosiky 3-Pack svijetle nijanse izrađene su od sloja crne boje protiv rđe i antioksidacijskog premaza kako bi se spriječilo trošenje rđe, čineći industrijsku nijansu svjetleće boje izdržljivijom. Savršeni su za zaštitu vaših kućnih sijalica. 【Vintage izdubljeni dizajn】ova metalna lampa ima klasičan izdubljeni dizajn, sa detaljno izrađenim geometrijskim modeliranjem izgleda u crnom kavezu, punom moderne umjetničke ljepote koja ne samo da osigurava da svjetlost može osvijetliti cijeli prostor, već i čini svjetlost mekšom za zaštitu naših očiju. 【Jednostavan za instaliranje】lagani i meki poklopci za viseće učvršćivače svjetla pogodni su za sijalicu E26/E27. A donji deo svetala otvorenog stila vam omogućava da lako promenite sijalice, potrebno je samo nekoliko minuta da ponovo osvetlite svoje sobe. 【Aplikacija za više scena】viseća sjenila je vrlo pogodna za kuhinju, blagovaonicu, spavaću sobu, kafić, bar, hotel, rasvjetnu dekoraciju kluba. Bilo da se radi o uređenju doma ili restorana, ova vintage lampa je idealna za kreiranje različitih stilova uživo. 【Kvalitetna korisnička usluga】 naše kvalitetno stropno svjetlo u kavezu također ima kvalitetnu korisničku uslugu. ako niste zadovoljni našim svetlim nijansama ili imate bilo koja druga pitanja o proizvodu, molimo vas da nas slobodno kontaktirate, mi ćemo vam obezbediti zadovoljavajuće rešenje.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.