• Nedavno
Torbe za pranje za prašinu vodootporne velike najlonske zaštitne vrećice za pohranu vrećica za obuću za obuću

Torbe za pranje za prašinu vodootporne velike najlonske zaštitne vrećice za pohranu vrećica za obuću za obuću

Zahvalnost:
KM 5.25

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ove torbe imaju dobru vodootpornost koju nemate brige o mokrivanju dok pada kiša. Sa dizajnom za crtanje može se lako otvoriti i zatvarati, a predmeti nisu lako izgubiti. Može se staviti u prtljag za spremanje odjeće, cipela, kozmetike itd. Kada na otvorenom. Napravljen od visokokvalitetnog najlonskog materijala, čvrst je i izdržljiv za upotrebu, osjećate se meko i ugodno. Savršen izbor za kampovanje, planinarenje, putovanja itd. Specifikacije : 100% Brend Newitem Tip : New String Bagmaterial : najloncolor : crna, kafa (opcionalno) Veličina : cca.6x13.4inweight : cca.62g / 2.2 Ozaplikacija : Spremite odjeću, putničke robe i dnevne potrebe : Općenito Pakovanje lista pakiranja : 3 x Torba za crtanje Napomena : 1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Drawstring Bag
Material:
Nylon
Color:
Black, Coffee(Optional)
Size:
Approx.27x34cm/10.6x13.4in
Weight:
Approx.62g/2.2oz
Application:
Store clothes, travel goods and daily necessities
Usage:
General packaging
Package List:
3 x Drawstring Bag
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.