• Nedavno
Torba za veš mrežica sa bravom za gajtan, odlična za pranje čarapa, donjeg veša, donjeg veša , creva za gaćice i grudnjaka. crna Made in SAD.

Torba za veš mrežica sa bravom za gajtan, odlična za pranje čarapa, donjeg veša, donjeg veša , creva za gaćice i grudnjaka. crna Made

Zahvalnost:
KM 14.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mesh. Napravljeno u SAD. Odlično za pranje čarapa, donjeg veša, donjeg veša i gaćica creva i grudnjaka. Može se koristiti za pakovanje ispod čarapa za odjeću ili prljavu odjeću odvojeno od ostalih stvari. Veličina : mala 14" visina X 13" širina, takođe odlična torba za držanje svih vaših dodataka za usisivač. Napravljeno u SAD. Mrežasta torba za veš sa vezicama sa bravom za gajtan, lagana težina savršena za svu vašu delikatnu odeću bez nošenja, kidanja. Također odlično za stvari za kampiranje ili putne potrebe, može se koristiti i za kozmetička torbica takođe napravljeno u SAD-u.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.