• Nedavno
Meriwool Kids Unisex majica s dugim rukavima Termički vedmini Merino vuneni bazni sloj

Meriwool Kids Unisex majica s dugim rukavima Termički vedmini Merino vuneni bazni sloj

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% Merino vuna. Uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Paket uključuje : 1 - MERINO VUNA Dečiju majicu lagana majica dugih rukava u kamelu Stripe / X-mali materijal : 18.5 mikrona, 100% Merino vuna, ugrađene. Lako putovanje : Svestran, lagan i otporan na mirise, naša duga rukavica je odlična za obitelji u pokretu! Dizajniran za dječake i djevojke, može se nositi solo ili kao osnovni sloj, tako da možete prestati preplaviti. Spremni za zabavu : od zimskih sportova za igranje u snijegu, naš termički donji rub dizajniran je za djecu koja vole da ostanu aktivni! Nevjerovatno mekan i ugodan bez svrbeža, mogu ga nositi cijeli dan i noću bez ikakvog kafina ili iritacije. Ugodna udobnost : Obavezno za hladne vremenske uvjete, naš dugi Johns drže djecu topla, a opet sprečavaju pregrijavanje! Regulacijski materijal za regulaciju temperature je ultra-dimljiv i brz sušenje, a čak i vili su znoj za pouzdano upravljanje vlagom. Kvaliteta premium : sa 100% Merino vunom i blokadom od 18,5 mikrona, naši vrhovi tretiraju vašu malu u najboljem! Ekološki i vrlo obnovljivi materijal, super je dugotrajan i može vam pomoći uštedjeti vodu s manje pranja. Izuzetna briga za korisnike : Ako vaša majica za tjelesne majice za prodaju prekrivanja baza ne vrši vaše zadovoljstvo, vratite ga u roku od 30 dana, zajedno sa dokazom o kupovini za povrat novca, razmjenu ili zamjenu bez problema. Sadrži 90 dana ograničenu garanciju proizvođača, koja pokriva proizvodne i materijalne nedostatke.

Više detalja

Izbor kupaca

Rothco T-Shirt / Tiger Stripe

KM 1.33

Super Meka I Udobna Mješavina 60% Pamuka / 40% Poliesterske Tkanine Povucite zatvaranje Mašinsko Pranje Ispitan kvalitet i osiguran za maksimalnu trajnost Dizajniran samo sa najtežim, n

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.