• Nedavno
Happy Cherry Boys 'djevojke s kapuljačnim pufferom dolje prsluk toplo lagana jaknu bez rukava podstavljeni prsluk

Happy Cherry Boys 'djevojke s kapuljačnim pufferom dolje prsluk toplo lagana jaknu bez rukava podstavljeni prsluk

Zahvalnost:
KM 11.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Mašinsko pranje. Materijal je mekan, super udoban. Drži vašu djecu super toplo. Sjajno za tu zimsku ili jesensku sezonu. Imati kapuljaču odlično za održavanje ušiju toplim. Kapuljača je dobro napravljena i gusta. Zipper pruža sjajnu vanjsku zaštitu od hlađenja. Džepovi sa obje strane su prikladni za skladištenje malih predmeta i igračaka za djecu. Moderan i modni dizajn sa pogodnim za aktivni učinit će ovu odjeću spajalica za mnoge udobne aktivnosti na otvorenom. Dobro je za igranje u hladnijem vremenu bez brige o rukavima koji se miješaju u sport. Ovaj prsluk je bio lijep dodatak zimskom opremu. Ovo je najbolji božićni poklon za djecu.

Više detalja

Izbor kupaca

Costa del Mar Costa Topwater

KM 9.37

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 100% češljani pamuk Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Redovno uklapanje Kolica i ramena šavovi Strojno pranje hl

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.