• Nedavno
Male Ljepote Muške Golf Majice Kratki Rukav Pique Polo Majice Vlaga Wicking Casual Collared Vrhovi

Male Ljepote Muške Golf Majice Kratki Rukav Pique Polo Majice Vlaga Wicking Casual Collared Vrhovi

Zahvalnost:
KM 12.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

95% Poliester, 5% Spandex. Uvezeno. Zatvaranje dugmeta. Mašinsko Pranje. 【Funkcija tkanine】 ova muška polo majica napravljena od 90% poliestera i 10% spandex tkanine, prozračna, lagana,vlažna, brzo suha, izdržljiva materijala kako bi vam bilo udobno u svakoj prilici. 【Stilske karakteristike】 izuzetan dizajn plaketa sa tri dugmeta, klasična čvrsta Polo majica kratkih rukava,traka za vrat za čist, udoban završetak, etiketa bez oznaka.Uvek težimo jednostavnim i inovacijama. 【Prilika】 osnovna pristojna polo majica, savršena za planinarenje, taktički, tenis, sport, casual, putovanja, posao,posao, izlaske, itd. Takođe može biti poklon za vašu porodicu i prijatelje. 【Podudaranje】 Polo majice sa podesivim dekolteom na dugmad, dovoljno dugačke da se uvuku ili čak kao potkošulje. može se podudarati sa vašim različitim stilovima. 【Savjet za pranje】 može se prati u mašini, protiv blijeđenja, protiv pilinga, bez izbjeljivanja, bez naboranja, bez skupljanja. Obična Američka veličina, odgovara veličini. Zadovoljstvo nam je da služimo svakoj mušteriji. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na vrijeme.

Više detalja

Izbor kupaca

O'Neill Hyperfreak S-Scam 21

KM 2.00

89% poliester, 11% elastan Napravljeno u kini Zatvarač sa zatvaračem Mašinsko pranje 21 inča na otvorenom ispod koljena Hyperfreak setter O'Neilill Hiperdry vodootpornost Antiosip hiper

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.