• Nedavno
Nautica Muška vjetrovska jakna, vodootporna voda, voda i vjetar

Nautica Muška vjetrovska jakna, vodootporna voda, voda i vjetar

Zahvalnost:
KM 26.79

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. 92% poliester, 8% spandex. Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Strojno pranje. Softshell jakna : Ova sukobljana jakna mora imati! Zamišljeno s rasteznim mješavinom, džepovima sa zatvaračem i donjim Weltom i prednjem patentnim zatvaračem. Mašina koja se može prati. Voda i otporan na vjetar : Ova jakna softshell je otporna na vodu i vjetar koji pruža dodatnu zaštitu tokom nepovoljnih vremena. Sa ovim značajkama ostat ćete suvi, topli i ugodni cijeli dan!. Vezan runo : Ova jakna Softshell veže se na flis čineći ga prozračnim, laganim i ekstra ugodnim!. Dizajniran da traje : Nautica pažnja na detalje i dizajn je ono što čini da se naša odjeća ističe od ostalih. Koristeći samo najviši kvalitet materijala, ovo je da se nalazi vaša nova dugotrajna jakna koju ćete uživati ​​u sezonama koje dolaze. Nautica : je vodeći globalni stil života, osnovan 1983., poznat po svojoj klasičnoj američkoj sportskoj odjeći. Inspirisan riječi "nautički", Nautica odjeća istinski obuhvaća radost vode s više stilova, otisaka i boja. 92% poliester, 8% spandex. Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Strojno pranje. Softshell jakna : Ova sukobljana jakna mora imati! Zamišljeno s rasteznim mješavinom, džepovima sa zatvaračem i donjim Weltom i prednjem patentnim zatvaračem. Mašina koja se može prati. Voda i otporan na vjetar : Ova jakna softshell je otporna na vodu i vjetar koji pruža dodatnu zaštitu tokom nepovoljnih vremena. Sa ovim značajkama ostat ćete suvi, topli i ugodni cijeli dan!. Vezan runo : Ova jakna Softshell veže se na flis čineći ga prozračnim, laganim i ekstra ugodnim!. Dizajniran da traje : Nautica pažnja na detalje i dizajn je ono što čini da se naša odjeća ističe od ostalih. Koristeći samo najviši kvalitet materijala, ovo je da se nalazi vaša nova dugotrajna jakna koju ćete uživati ​​u sezonama koje dolaze. Nautica : je vodeći globalni stil života, osnovan 1983., poznat po svojoj klasičnoj američkoj sportskoj odjeći. Inspirisan riječi "nautički", Nautica odjeća istinski obuhvaća radost vode s više stilova, otisaka i boja. Nautica je vodeći globalni stil života, osnovan 1983., poznato po svojoj klasičnoj američkoj sportskoj odjeći. Inspirisan riječi "nautički", Nautica odjeća istinski obuhvaća radost vode s više stilova, otisaka i boja.

Više detalja

Izbor kupaca

Costa del Mar Costa Topwater

KM 9.37

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 100% češljani pamuk Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Redovno uklapanje Kolica i ramena šavovi Strojno pranje hl

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.