• Nedavno
Gloglow torba za hranu za konje, mrežasta torba za nos sa dizajnom prosipanja za ishranu zrna u prahu

Gloglow torba za hranu za konje, mrežasta torba za nos sa dizajnom prosipanja za ishranu zrna u prahu

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Udoban za korištenje-mreža omogućava disanje dok se hrani i omogućava prolaz vode kako bi se spriječilo gušenje ili utapanje iz vode zarobljene unutra. Sačuvajte hranu - - - mrežasta torba za hranu omogućava da sačuva sopstvenu hranu dok ga hranite zrnom, prahom ili natopljenim. Dizajn prosipanja - - - torba za hranu za konje sadrži usnu bez otpada da uhvati zrno i spriječi ispadanje hrane kada podigne ili odmahuje glavom. Ojačani dizajn - - - torba za konjsko zrno je izrađena od jake PVC tkane plastične mrežaste armature sa jakim dvostrukim šavovima sa strane. Teško je jesti odjednom, a debela stražnjica može zadržati hranu, pa može jesti svu hranu polako. Veliki prostor - - - mrežasta torba za konje je široka 24 cm i 24 cm , pogodna za odrasle konje. Dovoljno velika torba za hranu da daje prostor za žvakanje. Specifikacija : vrsta artikla : torba za hranu za konje Materijal : PVC tkana plastična mreža Veličina proizvoda : cca. 24x24cm / 9.44x9.44inpackage lista : 1 x torba za hranu za konje.

Više detalja

Item Type:
Horse Feed Bag
Material:
PVC Woven Plastic Mesh
Product Size:
Approx. 24x24cm/9.44x9.44in
Package List:
1 x Horse Feed Bag :

Izbor kupaca

Crvena Gorilla Super 3 Kanta

KM 42.90

Zatvaranje zatvarača Obriši Napravljen od recikliranih guma i teške konstrukcije Fleksibilan i jak Takođe sadrži usnu za izlivanje 100% za hranu UV otporan Napravljen od recikliranih gu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.