• Nedavno
Vicasky 22pcs lažni bundevi rekvicirani javorov list Acorn Pine Cone Foto rekviziti

Vicasky 22pcs lažni bundevi rekvicirani javorov list Acorn Pine Cone Foto rekviziti

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljen od pjenastih materijala, izdržljivih. Savršeni poklon za hvala za obitelj ili prijatelje. Može se koristiti kao lijep fotosp. Je li ukras stolnog stola za hvala ili ukrašen kao koš i vaza. Novel dizajn ne može se koristiti samo za neke stranke, već se može koristiti i kao ukras na stolu, šalteru ili tablici. Opis OTis je skup Combo konusnog kružnog javora od javora koji koristi trajne materijale i svijetle boje za ukrašavanje tablice. Simulirani su na visokom nivou, što ih čini živopisnim i stvarnim. Takav šik napravit će sjajan ukras za Halloween Thanksviving Party.Featurematerial : frothmade of froth materijali, izdržljiv se može koristiti kao lijepa fotografija ukras za tablicu za hvala ili ukrašen kao koš i vaza. Koristi se samo za neke stranke, ali mogu se koristiti i kao ukras na stolu, šalteru ili stolu. Savršeni poklon za hvala za porodicu ili prijatelje. Paket uključujući 22 x festival rekvizite.

Više detalja

Izbor kupaca

Tofficu 2 kom.

KM 1.67

Čepovi na vratima za dno vrata atraktivna i zabavna mala zečja vrata za čekanje Dodir ljepote u vaš dom Crtani čep od vrata visokokvalitetni materijal i fino zanatstvo, i čvrst za ne

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.