• Nedavno
Aimaxinke najjače vrata vrata za dno vrata, klina za zaštitu od vrata, kvalitetna legura cinka i silikon izrađeni, držite vrata otvorena, dolazi sa 4 zaštitnika zidova čepa za vrata.

Aimaxinke najjače vrata vrata za dno vrata, klina za zaštitu od vrata, kvalitetna legura cinka i silikon izrađeni, držite vrata otvorena,

Zahvalnost:
KM 14.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zadovoljstvo mi je imati u našoj trgovini Aimaxinke. Hvala vam puno što ste pročitali svoju priču o marki. Naš tim specijaliziran je za izradu vrata u Kini 10 godina i stalno istražuje potrebe svakog kupca i razvijaju izvanredne proizvode. Zadovoljavajući svakog kupca je naša stalna potraga, a mi smo počašćeni i rado. Snažna upotreba】 Dizajn čepova vrata je čvrst i elegantan, pogodan za mnoge scene, stambene, kompanije, trgovine, škole, javna mjesta itd. 【Dvije vrste neklizajuh baza】 nema ogrebotina i čvrsto drži pločicu, drveni pod , tepih ili betonski pod, zaustavljanje vrata će popraviti vrata više se ne kreću. Dizajn od skladištenja】 Vrata klina Prava veličina, kutija za skladištenje čini ga fleksibilnim, elegantnim, lijepim i izdržljivim, može se pohraniti na vratima ili na zid. 【Idealna visina】 Navratnik (35 mm) visoka 1,6 inča, viša od običnih klinača za čepova vrata, pogodna za sve šavove vrata 0,3 inča - 1,6 inča visoko. 【Najbolja utakmica】 Zaštitna vrata - Kolokacija 4 Samoljepljiva zaštita zida Da biste zaštitili svoj zid iz udara na vratima. Snažna upotreba】 Dizajn čepova vrata je čvrst i elegantan, pogodan za mnoge scene, stambene, kompanije, trgovine, škole, javna mjesta itd. 【Dvije vrste neklizajuh baza】 nema ogrebotina i čvrsto drži pločicu, drveni pod , tepih ili betonski pod, zaustavljanje vrata će popraviti vrata više se ne kreću. Dizajn od skladištenja】 Vrata klina Prava veličina, kutija za skladištenje čini ga fleksibilnim, elegantnim, lijepim i izdržljivim, može se pohraniti na vratima ili na zid. 【Idealna visina】 Navratnik (35 mm) visoka 1,6 inča, viša od običnih klinača za čepova vrata, pogodna za sve šavove vrata 0,3 inča - 1,6 inča visoko. 【Najbolja utakmica】 Zaštitna vrata - Kolokacija 4 Samoljepljiva zaštita zida Da biste zaštitili svoj zid iz udara na vratima. Dizajn skladištenja prilagođenim omogućava da vrata prestanu da imaju svoje mjesto kada ne radi. Može se pohraniti na vratima, na zidu, fleksibilan, lijep i čist. Hiljade sretnih kupaca koristilo je da se ovako čep koristila da se otvori različite vrste vrata u svom domu, ured, školu, pa čak i garažu. Čep vrata samo prave veličine, napravljena s teškim dužnosti, legurom cinka i nekim silikona - ovo će biti posljednji set vrata koji će vam ikada trebati.

Više detalja

Material:
Zinc Alloy and Silicone

Izbor kupaca

Premium kvaliteta 12 kom.

KM 4.99

Zaštitite zid iz izravnog udaranja ručicom na vratima Smanjite buku prilikom otvaranja vrata Široka primjena do ormara, hladnjaka, wca itd Čista bijela boja sa kućnim okruženjem...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.