• Nedavno
LARAINE slika Photo Frame Metal visoke rezolucije staklo mali ekran slike za stol top Home dekorativni Božić praznični poklon )

LARAINE slika Photo Frame Metal visoke rezolucije staklo mali ekran slike za stol top Home dekorativni Božić praznični poklon )

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj zapanjujući okvir za kućne ljubimce sadrži jednu vertikalnu sliku 2" x 2", Veličina okvira je H3.3", W3.3", THK0.6", težina : 2.5 oz. Napravljen je od visokokvalitetne legure cinka i pravog stakla visoke definicije, tako da ovaj okvir za slike nije tako krhak kao drveni okviri i daje vašoj fotografiji jasan pogled. Ovaj neverovatni okvir za slike suncokreta dolazi sa Štafelajnim leđima, možete ga postaviti na bilo koji sto sa fotografijama vaših pasa da ukrasite svoju kuću ili kancelariju. Pokažite svoje ljupke slatke pse svom prijatelju!. Jednostavno okrenite sigurnosnu šarku i postavite svoju fotografiju u sredinu okvira, zatvorite i osigurajte šarku. Veoma je jednostavan za upotrebu. Upotrijebite ovaj okvir za slike da njegujete posebne uspomene. Svaki okvir za slike je veoma pažljivo umotan u foliju sa mehurićima i unutar kutije kako bi se osigurala sigurna dostava. Naručite s povjerenjem, imamo korisničku uslugu svjetske klase i hiljade zadovoljnih kupaca. Obećavamo brzu isporuku i 100% garanciju povrata novca. Laraine je osnovan 2019.godine, mlad je i kreativan novi brend. Posvećeni smo pružanju savršenih proizvoda i najbolje usluge. Imamo sopstvenu fabriku za dobavljača poklona za proizvodnju i pakovanje.Visokokvalitetne sirovine. Kreiran svaki proizvod.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.