• Nedavno
PEVSCO Photo Frame stoni okvir za fotografije aluminijumski okvir za fotografije dekoracija Doma zidni okvir za fotografije okvir )

PEVSCO Photo Frame stoni okvir za fotografije aluminijumski okvir za fotografije dekoracija Doma zidni okvir za fotografije okvir

Zahvalnost:
KM 19.90

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Snažna dekoracija : jednostavni i elegantni okviri za fotografije dobri su ukrasi u Domu. To može dodati više zabave za dom. Izdržljiv : okvir za fotografije je dobrog kvaliteta i jednostavan za korištenje. ☀Veličina : 6inch(5 * 7), 7inch(6 * 8), 8inch(7.5*9) , 10(10*12). ☀Materijal : legura aluminijuma. ☀Fotografije se mogu lako dodati ili promeniti pomoću dugmeta za okretanje pozadi. Okviri za fotografije mogu se postaviti u portretnu ili pejzažnu orijentaciju. Snažna dekoracija : jednostavni i elegantni okviri za fotografije dobri su ukrasi u Domu. To može dodati više zabave za dom. Izdržljiv : okvir za fotografije je dobrog kvaliteta i jednostavan za korištenje. ☀Veličina : 6inch(5 * 7), 7inch(6 * 8), 8inch(7.5*9) , 10(10*12). ☀Materijal : legura aluminijuma. ☀Fotografije se mogu lako dodati ili promeniti pomoću dugmeta za okretanje pozadi. Okviri za fotografije mogu se postaviti u portretnu ili pejzažnu orijentaciju. Da bi dom bio manje monoton, možete staviti neke delikatne okvire za fotografije. U okvir možete staviti šta god želite, kao što su fotografije vas ili vaše porodice, pejzažne fotografije, slike itd.Savjet : 1.Molimo provjerite veličinu prije kupovine. Usled ručnog merenja, doći će do greške od 0-5cm.2.Imajte na umu da zbog različitih monitora može postojati mala razlika u boji, molimo vas da shvatite.3.Gore navedeni podaci su samo za referencu, veličina se ručno mjeri, svaka varijabla može biti drugačija,molimo pogledajte stvarni proizvod, hvala.4.Ako pronađete bilo kakve probleme s našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte, problem ćemo riješiti u najkraćem mogućem roku.5.Pozdravite svoje dijeljenje i povratne informacije kako bismo vam mogli pružiti bolje proizvode i usluge.6.Hvala vam što ste posjetili moju trgovinu, kliknite da uđete u moju trgovinu, bit će mnogo proizvoda za vašu referencu.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.