• Nedavno
Drvo Božićno dobrodošlo Početna Viseći potpisuju Farmhouse Torch ukrasi za kuću na otvorenom

Drvo Božićno dobrodošlo Početna Viseći potpisuju Farmhouse Torch ukrasi za kuću na otvorenom

Zahvalnost:
KM 8.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dobrodošli, dom i sretan božićni znak izrađen je od kvalitetnog drveta, dođite s vrpcom za praktične vješanje. Površina udara 30x30x0.9cm / 11.75x11.75x0,35 inča. Pravilna veličina i jasne riječi mogu privući pažnju drugih. Znak dobrodošlice je idealan božićni ukras. Odličan je za ulazna vrata, trijem, sobu, zid, ulaz, kao i dobar izbor za ukrašavanje kuće. Znakovi za dobrodošlice Torch prikazuju vam najbolju dobrodošlicu svojim porodicama i prijateljima. Pogodan je za davanje vašoj porodici, prijateljima, roditeljima i komšijama kao božićnim poklonima ili homewarming poklonima. Dobrodošli, dom i sretan božićni znak izrađen je od kvalitetnog drveta, dođite s vrpcom za praktične vješanje. Površina udara 30x30x0.9cm / 11.75x11.75x0,35 inča. Pravilna veličina i jasne riječi mogu privući pažnju drugih. Znak dobrodošlice je idealan božićni ukras. Odličan je za ulazna vrata, trijem, sobu, zid, ulaz, kao i dobar izbor za ukrašavanje kuće. Znakovi za dobrodošlice Torch prikazuju vam najbolju dobrodošlicu svojim porodicama i prijateljima. Pogodan je za davanje vašoj porodici, prijateljima, roditeljima i komšijama kao božićnim poklonima ili homewarming poklonima. Specifikacije : Materijal : Boja drveta : Kao slike Prikaži veličina : cca. 11,8 x 11,8 inča / 30 x 30 cm paket uključuje : 1 x viseći znak.

Više detalja

Izbor kupaca

Chitidr 4 kom.

KM 7.00

Pomiješajte se na vaše ukrase : Postoje 4 komada crnog i zlatnog drvenog inspiracijskog znakova u 4 različita stila, 1 komad svakog stila, jednostavan i izvrstan, koji nude dovoljno koli�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.